📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że nie oglądając telewizji od bodajże dziesięciu lat, serwuję sobie umysłowy spokój. Z drugiej strony, coraz częściej włażę na Sadistika...
NIE WYRÓŻNIAĆ
Ej nie czepiajcie się, to był zajebisty odcinek, jeden z lepszych, nieźle się naśmiałam, a ta blond niunia gadała do kamerki z zajebistą manierą
Tak kurwa kiedyś ktoś napisał że nie ogląda telewizji i nagle kurwa wszyscy myślą że też im piw nawpada o tuż kurwa nie ...
o tuż
Cytat:
Tak k***a kiedyś ktoś napisał że nie ogląda telewizji i nagle k***a wszyscy myślą że też im piw nawpada o tuż k***a nie ...
ale jestem sławny
Nie czaję tego filmu to chyba dobrze nie?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów