18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19
Polsatowa debata na temat Boga Urojonego
i................e • 2009-11-04, 22:30
Cz.1

Cz.2

Cz.3
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I................r 2009-11-05, 17:52 1
teas, przykro mi, ale nie masz pojęcia o czym mówisz. Osoby takie jak Ty zawężają definicję ateizmu do ateizmu mocnego, czyli poglądu, że boga nie ma, żeby móc samym sobie "udowadniać", że ateizm to też religia, skoro ateiści wierzą, że boga nie ma. Oczywiście, gdyby wszyscy ateiści prezentowali takie właśnie poglądy, miałbyś rację, mimo wszystko ich pogląd, choć sprzeczny z logiką, jak teizm, jest przynajmniej zgodny z zasadami ekonomii myślenia, konkretnie z chyba główną tutaj zasadą, czyli Brzytwą Ockhama. Wracając jednak do tematu: większość z ateistów to ateiści słabi, którzy po prostu nie wierzą we wszystkie interpretacje istoty boga, czyli Pana Boga, Allaha, Jahwe, Jehowę, Jaha, Peruna, Śiwę, Zeusta, Re, oraz wszystkich innych wymyślonych kiedykolwiek bogów z Latającym Potworem Spaghetti włącznie, chociaż w tych ostatnich przypadkach trzeba by raczej podać całą kosmologię greków, słowian, hindusów, etc. Oczywistym jest, skąd wziął się ten erystyczny zabieg przeciwników ateizmu: przy tej drugiej definicji odpadają im jakiekolwiek argumenty, ponieważ taki katolik też nie wierzy w multum innych bogów, zaś ateista - tylko w jednego więcej.
Zgłoś
i................e 2009-11-05, 18:40
Zgłoś
l................i 2009-11-05, 20:29
Bardzo dziekuje za wrzucenie tych filmów. Ktos wie jak sie nazywa łysy ateista z brodą? poczytał bym jego inne wypowiedzi, a co do "księdza" to powtarzał non stop 4 te same argumenty...

pozatym chyba Wermaht miał wyszyte na mundurach "GOT mit uns" ( Bóg z nami) co jednak świadczy ze jeden z tych 10 najwiekszych zbrodniazy na to przyzwalał, wiec poniekąd był wierzacy... droga dedukcji, moge sie mylic:)

pytanie o nazwisko niewazne, nie zauwazyłem ze było wyswietlane
Zgłoś
Mietek69 2009-11-05, 21:18
Ach, wielcy i wojujący "ateiści"...mamusia wam każe co tydzień do kościoła biegać, a nie macie siły się jej stawić - i stąd te frustracje .

Poza tym znów widzę tłum twierdzący, iż naukowo udowodniono nieistnienie boga. Ciekawe
Zgłoś
I................r 2009-11-05, 22:49
Za to Ty jesteś naprawdę zajebisty. Naprawdę. Nie, nie śmieję się z Ciebie. Masz dar pozazmysłowego widzenia, bo dostrzegasz coś, czego nikt inny poza Tobą nie widzi. Ponadto: nie słuchasz się swoich rodziców! Zbieram kolegów i jedziemy oddać Ci pokłon.

A na serio i dla kogoś, kogo nie cieszy sarkazm: nikt tu nie powiedział, że udowodniono nieistnienie boga. Nie mam pojęcia skąd to przypuszczenie co do naszych matek i chodzenia do kościoła, chyba tylko po to, żebyś mógł sam sobie po raz kolejny udowodnić, jacy to inni są durni, a Ty zajebisty. Słowem: wypierdalaj.
Zgłoś
jasonfly 2009-11-05, 22:55
Combo: jaka znowu corka prezesa? Ta redaktorka jest w polsacie od samego poczatku jego istnienia. Owszem ciezko sie doszukac jakiegokolwiek prowadzenia ale mi takze ciezko sobie wyobrazic sensowne poprowadzenie takiej awantury. Nie bylo mowy o dyskusji z ciagle wtracajacym sie ksiedzem, ktory w zasadzie nie mial nic do powiedzenia.
Zgłoś
Scarlet 2009-11-06, 0:27
ta dyskusja może mogłaby mieć jakiś sens, gdyby klecha chociaż przez chwilę spróbował posłuchać, co inni mają do powiedzenia, a nie przerywać w pół zdania, jakby swoim wiecznym wpierdalaniem się miał ochronić całą wartość religii. fajnie mi się oglądało, chociaż wkurwiające było to ciągłe przekrzykiwanie się. no i pan z brodą wydawał mi się najsensowniejszą osobą na sali
Zgłoś
snout 2009-11-06, 0:40
Scar zgadzam sie z Toba, podejrzewam ze nie tylko ja,
nalezę do osób które uważają ze Boga ( Bog jako słowo określające wszelkie niematerialne sily) po to aby moc zwalic wina na np trzesienie ziemi gdzies tam u japońców na niego, czyli- byliśmy zli przyszła bozia i pozabijała za kare tysiące ludzi. Człowiek zawsze pragnął mieć kogoś nad sobą, kogoś kogo ja określam mianem los. Nikogo nie przekonuje mam wyjebane na to czy sie komuś podoba to co w mojej głowie siedzi czy nie. Wracając jednak do tej farsy w 3ch częściach- świetnie na 2gim filmie gościu powiedział( po analizie dochodzę do wniosku ze chciał powiedzieć to trochę w innej kolejności ale jak wiemy w sytuacjach stresowych nasza podświadomość wlacza prawdomówność) nie można zabić swini natomiast można zabić dziecko pewnie i tutaj zagląda na harda i sie trzepie przy zombiakach
ide spac a wy dalej pierdolcie farmazony
Zgłoś
b................6 2009-11-10, 22:36
obejzalem i witki mi opadly ....
Zgłoś
ozzmosiss 2009-11-14, 0:50
Wkurwia mnie ten ksiądz .
Zgłoś
s................a 2009-12-18, 13:19
a reporterke maja w duuuupie
Zgłoś
a................a 2009-12-25, 15:01
swietny filmik

ten ksiadz faktycznie boi sie tej ksiazki!

malo merytoryczna ta rozmowa, bardziej jak granie w kosza na wfie w 6 klasie. wszyscy chce dotkac pilki a koles co umie grac nie ma szansy jej dostac bo nikt nie umie do niego podac. ciekawe ilu z nich trafi do NBA?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem