18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19
Polsatowa debata na temat Boga Urojonego
i................e • 2009-11-04, 22:30
Cz.1

Cz.2

Cz.3
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
sowerofhate 2009-11-04, 22:40 6
jedyne co sledzilem to wyniki sportowe w pasku....
Zgłoś
combo 2009-11-05, 0:00 8
no nie moge!

1) prowadząca jest tępa, nie umie prowadzić dyskusji, co za idiotka, kto ja tam wpuścił na salony?! eh, jakaś córka prezesa po przepłaconych studiach, żaaal
2) ksiądz to największy półgłowek tej dyskusji. do cholery, wzieli go do dyskusji, skoro nawet nie czytał tej książki?!
3) łysawy ateista/agnostyk ładnie go pojeżdza (filmik 2, 09:50-10:00), hehe
4) wiadomości na pasku inf. znacznie ciekawsze niż wypowiedzi zaproszonych gości

ogółem to bardzo ciekawa debata, ale strasznie odbiega od tematu, powód: pkt. 1

mimo to fajnie, że zorganizowali taką dyskusje.. szkoda tylko ze nie wnosi absolutnie nic
Zgłoś
i................e 2009-11-05, 0:05
Za duża napinka
Zgłoś
B................S 2009-11-05, 2:25
combo gratuluje celnych uwag
Zgłoś
k................7 2009-11-05, 6:50
Teraz gdy ich bóg umiera stają sie otwarci na ateizm.
Coraz więcej ludzi dostrzega głupote chrześcijaństwa
Coraz więcej to potępia.
Już niedługo
Już nie jest w modzie być chrześcijaninem i to jedyny pozytywny aspekt mass kultury
Zgłoś
Matuus 2009-11-05, 8:23
Gdyby nie ksiądz,pacan który zszedł z tematu poprzez demagogię to dyskusja byłaby bardzo ciekawa.
Zgłoś
t................s 2009-11-05, 9:57 1
jednak religia ateistyczna nie rozni sie zbytnio od chrzescijanskiej
Zgłoś
kalo_gero 2009-11-05, 10:10 4
ateizm to wyższy poziom autoświadomości dlatego dyskusja z osobą wierzącą( gdzie z definicji wiara to uznawanie za fakt czegoś na co nie ma dowodów lub wręcz przeczy logice) nie mam sensu bo to jest tak jakby pierwszoklasista próbował nauczyciela uczyć matematyki wmawiając że 2 2 jest 5 bo on tak uważa i nie wolno mu mówić inaczej bo się obrazi...litości

errata:2 2 5
Zgłoś
H................r 2009-11-05, 11:50 1
Teas: czy jestes zdrowy piszac slowa 'religia ateistyczna'?
Zgłoś
�................z 2009-11-05, 12:20
Na UKSW to chyba wszyscy tacy ciemni jak ten ksiądz...
Niedawno rozmawiałem na pewien temat ze znajomym studiującym na UKSW. Podobnie jak ten ksiądz nie miał pojęcia o temacie który omawialiśmy (tak jak ksiąz z filmiku wyżej, który przed dyskusją nawet książki nie przeczytał), za to miał dużo to powiedzenia a większość argumentów była w stylu "jest tak i już", "dobra, ja swoje wiem"...
Zgłoś
t................s 2009-11-05, 15:12 2
Hrimgrimnir: a czym sie ten ateizm rozni od religii? Wierza ze Boga nie ma i narzucaja swoj swiatopoglad innym. Katolicy odwrotnie ;]
Zgłoś
sadysta666 2009-11-05, 17:07
z tym, że ateiści swoje poglądy opierają na naukowej argumentacji i dowodach, a nie na dogmatach i prawdach objawionych
Zgłoś
t................s 2009-11-05, 17:23
ale nie wszystko sie da wyjasnic za pomoca nauki. Np. skad sie wzial swiat? Wielki wybuch? to co bylo wczesniej?
Religia sama w sobie nie jest zla i szkodliwa, podobnie jak i ateizm. Szkodliwi sa fanatycy i ci, ktorzy za nimi podazaja.
Zgłoś
k................7 2009-11-05, 17:37
Ja nikomu nie narzucam swojego światopoglądu , po prostu uważam że Ci inni to idioci <joke>
W każdym razie ten gruby sie nie nadaje, gada 20słow na sec omija sedno a argumentacja księdza o ateistycznych zbrodniarzach jest głupia nie dlatego że nie ma pokrycia w rzeczywistości tylko dlatego że inkwizycja czy konkwistadorzy byli właśnie chrześcijanami (nie mówiąc o wyprawach krzyżowych)
Ideologia nie czyni z człowieka ani dobrym ani mądrym.
To że ktoś jest ateistą nie znaczy że jest zły ani od razu mądry (tak sie przyjeło)
Sam jestem ateistą ale znam też głupców którzy nie wierzą, są też mądrzy chrześcijanie (wprawdzie mało ale zdarza się) oraz "źli" chrześcijanie.
Pedofile mordercy gwałciciele, te pojęcia wykraczają poza ramy ideologi i nie należy ich używać podczas określania religi,poglądów
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem