📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:15
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
🔥
Riddler vs Czarnuszek
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ja tam po kilku piwach też mógłbym się bawić, a w przedszkolu to ja mogę mieć dziecko co najwyżej (choć mam nadzieję że nie bo dziewczyna mnie zabije)
Typ w czerwonej czapce najlepszy
Kooron napisał/a:
jak dla mnie żenada ile oni maja lat ? ja ostatnio to śpiewałem w przedszkolu i w dodatku się tym tak nie jarałem
podobny poziom umysłowy jak przedszkolaki prezentują ciekawe czy jeszcze w gacie sikają
Kooron napisał/a:
jak dla mnie żenada ile oni maja lat ? ja ostatnio to śpiewałem w przedszkolu i w dodatku się tym tak nie jarałem
Robią to dla jaj, potrafią się wyluzować i pośmiać. Chyba oczywiste, że nie robią tego na serio. Jeśli Ty i Twoi znajomi nie potraficie się powygłupiać (choćby w najbardziej idiotyczny sposób), to na prawdę mi przykro.
Btw. Lubiłem tą zabawę w przedszkolu...
a tam przynajmniej się nie nudzą
Pewnie jakieś wsiowe głupki bez ekipy ...
Rozpierdalają ławki - źle, chodzą na ustawki - źle, grają w dziecinne gry nie robiąc nikomu krzywdy - źle. Ludzie, co wy od nich chcecie?
czapki jak z "Gdzie jest Wally"
Olaf_Przemysl napisał/a:
Szacun dla nich. Widac że potrafią sie dobrze bawic, zamiast lac sie po mordach (wyjątki). Takich "kibiców" powinno byc wiecej!
Faktycznie kurwa, przyjśc na mecz żeby pograć pograć w łapki. Od tego właśnie są one.
lubie_kopytka napisał/a:
Rozpierdalają ławki - źle, chodzą na ustawki - źle, grają w dziecinne gry nie robiąc nikomu krzywdy - źle. Ludzie, co wy od nich chcecie?
Let 'em burn.
chciał bym zobaczyc ich bawiących się w "stary niedźwiedź mocno śpi..."
i tak na stadionie
OsstrY FetysZ napisał/a:
chciał bym zobaczyc ich bawiących się w "stary niedźwiedź mocno śpi..."
Proszzz...
SweetSensi napisał/a:
Proszzz...
Obrazek
Kto zrobił z tego demotywator?
sadistic.pl/zagrajmy-w-stary-niedzwiedz-mocno-spi-vt35685.htm
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów