📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Velture napisał/a:
Chuj nie rozkmini ,że to nie wina sklepu tylko jego banku w którym ma tą kartę....
Nie pierdol. jak nie wiesz.
Hitlerowcy mają najebane w bankach bardziej od nas i problem jest po ich stronie. Jedyna wina z naszej strony, to że takiego chuja wypuszczamy z kraju...
Gość taki wygadany a o bankomat się spytać nie umie...
...cwel i tyle,
,,,kurwy germańskie zresztą też.
...cwel i tyle,
,,,kurwy germańskie zresztą też.
Facet ma karty tylko do wypłacania z bankomatu lub ustawiony zerowy limit na tranzakcje poza Polską więc może mieć 10 kart ale wszystkie gówno warte!!!!!!!!!!!!!
No i teraz jak tu dziwić się ,że w niemieckich sklepach nie chcą obsługiwać polaków , po paru takich polskich klientach , też bym miał uprzedzenie do każdego polaka .
No szkoda , bo nie dość z w własnym kraju traktowani jesteśmy jak murzyni to i za granicą mają nas dość
No szkoda , bo nie dość z w własnym kraju traktowani jesteśmy jak murzyni to i za granicą mają nas dość
Burak jakich mało ale wkurwił się bo czekała go nocka na parkingu bez jedzenia na głodniaka.
Może napiszą w sklepie Nur fur Deutsche -pewnie zapas starych tabliczek z 39 się znajdzie
Facet z jajami
a już najgorszym prostactwem jest wstrzynanie awantury nie w języku jaki obowiązuje w danym kraju nic mu to nie da jedynie ludzie pomyślą ze jakiś świr.
Wyobraźcie sobie, że niemiec tak w Polsce tak robi...zaraz wpierdol by dostał. Nie wiem jak niektórzy mogą go bronić, zachował sie jak prostak i tyle, chuj, że w Niemczech.
"Zostaw to albo ci jebnę"
dzarul napisał/a:
Koleś chce zapłacić kartą, ale z niewiadomych przyczyn nie chcą mi przyjąć, ba nawet pani kasjerka nie chce wsiąść łaskawie karty i przejechać nią przez terminal (widoczny na filmiku, więc kurwa nie mówcie że nie można płacić w tym sklepie kartą), podejrzewam ,że mają jakieś wewnętrzne swoje ustalenia, że polskich kart nie obsługują. Ale co kurwa go to obchodzi???Więc się nie dziwię że wkurwiony jest!
Za to Tobie przydałoby się "wsiaść" słownik w łape
typowy Janusz z wąsem
I weź tu.... zapierdalasz na NASZ "imidż" a tu wyskakuje ci takie coś i wszystko idzie się jebać :/
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów