18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (11) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 31 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Polscy Partyzanci czekają na egzekucję podczas II WŚ
H................4 • 2012-12-26, 16:00
Zdjęcie spokojnie powinno zostać wrzucone na ogólny, ale myślę, że bardziej zainteresuje osoby przeglądające harda. To co mnie urzekło w tym zdjęciu to skrajne zachowanie ludzi którzy wiedzą, że za chwilę znikną z tego świata. Jeden płacze, drugi dumnie stoi z podniesioną głową trzeci się śmieje itd..

Na zdjęciu widzimy Stary Rynek w Bydgoszczy podczas ''Krwawej Niedzieli'' w 1939 roku.
Zdjęcie pochodzi z książki ''Prawda Krwawej Niedzieli'' w opracowaniu Józefa Koładziejczyka
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
firer 2013-01-02, 21:39 1
Ciekawe czemu nie spierdalali?
Zgłoś
vredes 2013-01-02, 21:42 1
niech im ziemia lekką będzie....jebani niemieccy okupanci, teraz śmią pouczać inne narody o humanitaryźmie a sami sprzed ponad 60 lat wyprawiali barbarzyńskie mordy na kobietach i dzieciach między innymi
Zgłoś
p................a 2013-01-18, 21:02 3
I tacy mężowie stanu walczyli o taką Polskę jaka jest teraz... Żal dupę ściska że ich bohaterska śmierć, poświęcenie i miłość do ojczyzny poszły na marne. Aż mnie kurwica bierze na myśl, kiedy pomyślę że te pierdolone niemcy żyją w najlepsze jako najbogatszy kraj w Europie, niemieckie staruchy jeżdżą brykami za 600 tysięcy zł i stać ich na wymianę takiego samochodu po roku czy dwóch latach żeby kupić nowy, a tutaj Polak, który w czasie wojen oddał tak wiele, jest rąbany w dupsko przez takiego skurwiela, kłamcę i złodzieja jak tusk... A chuj tam! Tusk to pikuś, jeszcze bardziej boli to, że pieprzona anglia i żabojady odwrócili się na pięcie pokazując tłuściutki zad Polakom, a my użeralismy się z czerwonym gównem przez 40 lat po wojnie. Gdyby nie Polska, prawdopodobnie w 1920-25 roku cała Europa była by jedną wielką zbieraniną czerwonych, a teraz żaden chuj tego nie widzi. I już w ogóle kurwica mnie bierze kiedy sobie pomyślę jaki jestem bezradny wobec tego wszystkiego co się dzieje w tym kraju... Głęboki oddech i wracam do biednego życia...
Zgłoś
G................9 2013-01-22, 23:37 1
Dobrze prawisz kolego....
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem