No co tu napisac? Znalezione na innym portaliku,
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
No co tu napisac? Znalezione na innym portaliku,
A najgorsze, że skoro ciapaci już zaczęli "podbijać" państwa, to i to samo czeka nasz kraj ;/
nie tyle bulwersujące co smutne, bo może być prawdziwe. no ale 'jeszcze Polska nie zginęła kiedy my żyjemy'.
Jak można być taki skur**elem i zrobić oś takiego z naszym pięknym godłem.
Wstyd mi za autora tego żałosnego postu jak i zdjęcia.
NINJA69 napisał/a:
Lodaloda już się popisał, czekamy na koniec świata - jego życiowa maksyma - wytępić internetową prawicę!
Bo tylko taka istnieje
kurwa ...jaki wy macie problem z arabami w Polsce ? dupa piecze po kebabie ? .... w Polsce prawie nie ma arabów .... większym problemem jest to, że w kraju jak mało który w Europie jednolitym etnicznie daliśmy się w tak głupi sposób podzielić politykom ....
HitlerIsProudOfMe napisał/a:
Jak można być taki skur**elem i zrobić oś takiego z naszym pięknym godłem.
I mówi to człowiek, który ma taki nick......no kurwa....
2060
Nadchodzą halucynacje z niedożywienia....nasz trud się skończy...
Konrad21b napisał/a:
Tylko Korwin przynajmniej on mówi otwarcie o problemie z ciapatymi.
Nie tylko Korwin, ale i Ty tym postem, chyba że po prostu przytaczasz kogoś, żeby nie stać się homofobem, faszystą itp. zacznijcie działać, a nie tylko " Korwin ma rację", Cejrowski dobrze gada" i "Grodzki to pedał".
ta tylko Korwin... była moda na legalną trawkę-tylko Korwin teraz problem z brudasami-tylko Korwin... może i dobrze gada ale to tylko politykierzy zawsze i wszędzie la nich najważniejsza będzie kasa. dlaczego nie zaczniemy głosowac na samych siebie, przecież tak wielu z nas mówi o problemach...?
@ lukasz798
ze co? któryś już raz czytam jak to my, dzielne Polaki, dzięki swej zaściankowości, wierze, historii i swemu bohaterstwu ciapatych nie wpuścimy... a w razie czego to Sadolowe Legiony będą ich bić - jak zwykle - do ostatniej kropli krwi swojej...
...a ciapate w tym czasie już w Warszawie jeden meczet mają, o drugi się starają i się tym w necie nie chwalą...
i za chwilę obudzimy się jak kraje zachodnie - z ręką w ciemnej d...
A na czym polega problem z raz wybudowanym meczetem, to już i Cejrowski gdzieś tłumaczył.
ze co? któryś już raz czytam jak to my, dzielne Polaki, dzięki swej zaściankowości, wierze, historii i swemu bohaterstwu ciapatych nie wpuścimy... a w razie czego to Sadolowe Legiony będą ich bić - jak zwykle - do ostatniej kropli krwi swojej...
...a ciapate w tym czasie już w Warszawie jeden meczet mają, o drugi się starają i się tym w necie nie chwalą...
i za chwilę obudzimy się jak kraje zachodnie - z ręką w ciemnej d...
A na czym polega problem z raz wybudowanym meczetem, to już i Cejrowski gdzieś tłumaczył.
Konrad21b napisał/a:
Tylko Korwin przynajmniej on mówi otwarcie o problemie z ciapatymi.
problemie którego nie ma, problemie o którym gada bo nie ma innych pomysłów na poprawę gospodarki, tak samo jak reszta polityków
z gówna bata nie ukręcisz
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów