No co tu napisac? Znalezione na innym portaliku,
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
No co tu napisac? Znalezione na innym portaliku,
Uff, ale całe szczęście ten Kaczyński się nie dostanie do władzy!!!!!!
@up
Jeszcze Tusk został
P:S: Po chwili namysłu się zkminiłem o co ci chodzi,jedna Tusk też się nie dostanie
Jeszcze Tusk został
P:S: Po chwili namysłu się zkminiłem o co ci chodzi,jedna Tusk też się nie dostanie
No akurat gdzie jak gdzie, ale Polacy nie pozwolą na wdarcie się wielbicieli kozich szparek na terytorium naszego państwa. Bynajmniej obywatele.
sram juz PO, Pisem, Tuskiem i Kaczyskim, niech oni wszyscy wypierdalaja a ich miejsce zajma specjalisci od ekonomii, nauki, prawa itd. Ale jak ma byc inaczej skoro ciagle glosujemy na tych samych ludzi.
Tylko Korwin przynajmniej on mówi otwarcie o problemie z ciapatymi.
Żadnch łańcuchów! Żadnego islamu! Nigdy nas nie zdobędą jak zachodu!
Jeszcze Polska nie zginęła!
Jeszcze Polska nie zginęła!
Ja pierdole najbardziej przerażający jest fakt że taki scenariusz jest coraz bardziej możliwy..
tfu po raz drugi autorze jak ci nie wstyd ?
Tagi: ciapaci :: brudasy :: araby :: kozy :: upadek
Jak można tak bezcześcić naszego "orzełka".....
tfu po raz drugi autorze jak ci nie wstyd ?
Tagi: ciapaci :: brudasy :: araby :: kozy :: upadek
Lodaloda już się popisał, czekamy na koniec świata - jego życiowa maksyma - wytępić internetową prawicę!
Glosowac na Korwina w obecnych czasach to najlepsze rozwiazanie.
Ciekawi mnie co KONIEc SWIATA ma do powiedzenia tutejszy najbardziej afiszujacy sie lewak
Ciekawi mnie co KONIEc SWIATA ma do powiedzenia tutejszy najbardziej afiszujacy sie lewak
Nie ma nawet takiej opcji. Czasem plusem jest to że Polska jest stosunkowo biednym krajem, bo allahy nie przyjeżdżają żyć jak pasożyty na zasiłku na ósemkę dzieci.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów