📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
@mlsu
i na chuj takie gadanie? każdy z nich ma własny zajebisty styl i po co w ogóle ich porównujesz i dzielisz. Hip hop łączy nie dzieli
i na chuj takie gadanie? każdy z nich ma własny zajebisty styl i po co w ogóle ich porównujesz i dzielisz. Hip hop łączy nie dzieli
@paczek1262 Chyba pomyliłeś temat bo jakoś nikt się nie czepiał wartości artystycznej materiału w tym temacie poza bucem post wyżej. Zluzuj. Co do materiału, bardzo pozytywny.
hip-hop to syf,a w zadnym wypadku nie muzyka.
Wszyscy komentujący, że hip-hop to gówno:
zamknijcie piczki. Gustu się nie kwestionuje, a z grzeczności ja was od brudasów, czy technozjebów nie wyzywam.
@Temat
złe tagi, to nie WBW, tylko Microphone Masters ; )
zamknijcie piczki. Gustu się nie kwestionuje, a z grzeczności ja was od brudasów, czy technozjebów nie wyzywam.
@Temat
złe tagi, to nie WBW, tylko Microphone Masters ; )
"Polska to moja ojczyzna" - już nie.
Mnie to jakoś nie ruszyło, dwóch gości sobie wrzuca i tyle, no ale jeśli się komuś podoba...
Chyba im się kolory pojebały.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów