📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Pogubili chyba zęby ;/
to jest sadistic czy kurwa strona kółka recytatorskiego niespełnionych talentów
@up
sam jestes nie spelniony talent jak jestes dobey to pojedz tak pod bit i takim freestylem Duze Pe i Dolar mistrzostwo
sam jestes nie spelniony talent jak jestes dobey to pojedz tak pod bit i takim freestylem Duze Pe i Dolar mistrzostwo
W ogóle nie siedzę w tych klimatach, ale podobało się, więc leci piwerko.
Kolejny jebany idiota co nie umie przyciąć filmiku napisze "Przewińcie do XXX min PLOX!" i zalatwione? Pierdole takie cos... Ile mozna...
— Fryderyk Nietzsche do chrześcijan-antysemitów
lepiej przewińcie do końca.
Spróbujcie tak. Macie tak zamknięte umysły, że szkoda mi co poniektórych. Wam rap kojarzy się z Firmą i JP, a to kurwa jakaś imitacja rapu. Prawdziwy rap jest w podziemiu i to jest właśnie prawdziwy rap. Gdybyście zobaczyli sobie kilka bitew dobrych MC to byście zobaczyli, że są to bardzo inteligentni ludzie, którzy potrafią na poczekaniu stworzyć świetną grę słów, rzucić taki wers, którego wy nie zrozumiecie i będziecie pisać "jebać hip hop". Ech, świat w stereotypach pogrążony na amen.
Ktoś nie śpi, żeby spać mógł ktoś...
O.S.T.R. to jest flow, to jest fristajl, to jest wszystko!
Proceente i Dolar się nie umywają.
Proceente i Dolar się nie umywają.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów