18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
c................r 2013-01-23, 21:49
Kurwa, myślałem że na końcu wyjebie się razem z tym rusztowaniem, ale twardo się trzymał
Zgłoś
picasso1974 2013-01-23, 21:58
a tam pijany od razu
przeciąg jak uj na budowie i nosi
Zgłoś
innyczlowiek 2013-01-23, 23:37
myślałem że postrzelony w plecy...
Zgłoś
S................k 2013-01-24, 1:21
1 Naje**ny i już, że wszyscy budowlańcy to pijaczyny... Ten akurat ma za ciasne buty. NIE WIDAĆ?
Zgłoś
cripkillah 2013-01-24, 3:30
Jestem na budowlance... już wiem co mnie czeka
Zgłoś
Ansgar 2013-01-24, 4:12
Kiedy wychylił tą butelkę i zobaczyłem za nim dół to aż oczy mi się szerzej otworzyły
Zgłoś
ellsworth 2013-01-24, 6:55 15
Imperator napisał/a:

Trzeba być wyjątkowym chujem żeby wstawiać pijanego kumpla z roboty do sieci...

Chujem to trzeba być żeby pić w pracy. Cała reszta to już konsekwencja "chujstwa" pijącego.
Zgłoś
Blizzen 2013-01-24, 9:20 2
Trzeba być wyjątkowym chujem żeby żeby się tak zjebać w robocie...
Zgłoś
PoLi1990 2013-01-24, 9:49 5
Imperator napisał/a:

trzeba było nie chlać w robocie... przez takich ludzi w Polsce jest jak jest... a na zachodzie jesteśmy uważani za hołotę...

pozdro 600
Zgłoś
Krzysztov 2013-01-24, 9:50
tak jest, najpierw się najebią a później czytamy w prasie - "wypadek na budowie przez nieuwagę, nie założył kasku ochronnego, źle zabezpieczony teren, winny zleceniodawca"...
Zgłoś
qwachu 2013-01-24, 10:01
@Imperator: poczekaj, aż zaczniesz budować własny dom. Może wtedy zatrudnisz tego pana, to razem "popracujecie" ?

Mój szwagier jest budowlańcem, nawet piwa nie napije się jak robi; dopiero po robocie. Istnieją porządni budowlańcy i buraki, którzy chcą za takich uchodzić... Jak w każdej branży z resztą..
Zgłoś
szymon_g 2013-01-24, 10:10
@Imperator

trzeba byc wyjatkowym chujem zeby przychodzic do pracy narabanym. Szczegolnie na budowlance (bo przy kompie to raczej ciezej o wypadek).
Zgłoś
prof. Matolewicz 2013-01-24, 10:18 1
A później: "aaaaaaaaa w Polsce pracy nie ma a przecież takim zajebistym pracownikiem jestem!"
Zgłoś
Ghostface 2013-01-24, 10:18
Gdyby on był pijany to pół biedy. On jest napierdolony, jak szpadel.
Zgłoś
petru23 2013-01-24, 11:00
Imperator napisał/a:

nie, po prostu w większości przypadków wystarczy być Polakiem
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów