📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Trzeba być wyjątkowym idiotą, żeby nie umieć odmówić picia wódy na budowie. No ludzie, trochę wyobraźni. Plac budowy to nie plac zabaw, tak z budów wychodzą kaleki albo trupy
Może strop zalali a to trzeba opić albo jak widać na nagraniu widać belka stoi. Jak się krokwie postawi to trzeba się napić nie ma chuja we wsi.
A ja mam nadzieje, że go z roboty za to wyjebali. Kiedy można to można wypić, żarty żartami ale kurwa bez przesady...
Jaki pijany? Na pewno zmęczony podróżą, albo po lekach. Tak jak jeden z naszych byłych prezydentów.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów