📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Mam nadzieję, że wyłączyłeś go chociaż z prądu...
Będzie na brakować ustawek z ruskami po Warszawie
21 = 3 * 7
Co za typ...koles mial popsuty telewizor w piwnicy i ze niby go rozjebał bo nasi przegrali. A widac ze na 1 zdjeciu telewizor jest wyłączony.
Szkoda monitora, mogłeś sobie w łeb zajebać, więcej PIW byś na hardzie za własną produkcje zebrał.
Ktoś był naprawdę taki naiwny i wierzył że ta banda karierowiczów może wyjść z grupy?
Szkoda monitora
Szkoda monitora
koleś chciał pokazać jakim jest kibolem i w ogóle jaki to on groźny, więc jak tylko matka wyszła po chleb do sklepu to zszedł do piwnicy, rozjebał jakiś stary monitor, nacykał fotek i wrzucił na sadola czekając aż wirtualne piwa podbudują mu ego
Oglądałeś mecz w piwnicy na wyłączonym monitorze w dodatku nie podłączonym do jednostki centralnej po czym wziąłeś siekierę i go rozbiłeś bo nasi nie wyjdą z grupy. Chyba powinieneś iść do doktora i nie mam tu na myśli internisty. -rozumiesz....
danieltrcd napisał/a:
Co za typ...koles mial popsuty telewizor w piwnicy i ze niby go rozjebał bo nasi przegrali. A widac ze na 1 zdjeciu telewizor jest wyłączony.
nie domyślił bym się gdybyś nie napisał, dzięki.
dobrze że grono geniuszów na sadisticu się powiększa.
Ja pierdolę, żeby specjalnie wyciągać z jakiejś graciarni stary monitor i go napierdalać siekierą po nocy dla paru wirtualnych piw...
BTW Załóżmy przez chwilę, że na tym monitorze pracowałeś na co dzień - zdjęcia na sadistica wrzuciłeś na czuja, bez obrazu?
BTW Załóżmy przez chwilę, że na tym monitorze pracowałeś na co dzień - zdjęcia na sadistica wrzuciłeś na czuja, bez obrazu?
danieltrcd napisał/a:
Co ty nie powiesz
Skąd się takie typy biorą, JA PIER**LE
spoko, wyciągnąłeś stary monitor z szopy i zajebałeś siekierą.
Masz się czym chwalić.
Ja pierdole
Masz się czym chwalić.
Ja pierdole
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów