📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
Toż to dzik, a nie dzieweczka.
Ukrainian Hunter's Stew Recipe (ukraińska wersja polskiego bigosu z dziczyzny)
Basia_Stańczyk napisał/a:
Ale syf. Rzygać mi się zachciało. Co te kurwy UPAdlińskie wpierdalają? Jebana dzicz.
A tak swoją drogą to w końcu się tym jebanym ukraińcom do banderowskich dup dobiorą.
Obrazek
Dopóki UPAdlińskie zwierzęce odchody- omyłkowo tylko nazwane ludźmi, nie wyrzekną się banderyzmu, jako ideologii zbrodniczej, prawnie zakazanej, tak jak zrobili to Niemcy z nazizmem, to nie ma mowy o żadnej przyjaźni !
znów ruskie zjeby sieją propagandę
UP, morda żydowski trollu. Nie przejdzie przez senat, a jeśli już, to Juda nie podpisze. Także nie ma co się ekscytować.
Mysłaem że booldupienie na mysliwych nie zawita tutaj.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów