wódką!
Prawdziwie Polska gra!
gra.narodowa.com/
k***a ludzie to tylko gra, mało co się nie zesrają już pisory . k***a im to najlepiej byłoby wybudować sanktuarium Lecha oraz k***a wprowadzić przedmiot do szkół życie Kaczora jako przykład dla każdego. k***a ludziska fakt , że człowiek zginął śmiercią tragiczną i o zmarłych źle się nie mówi
ale oc on zrobił dla Polski ?
Błagam bez argumentu ,że wybudował muzeum powstania ... k***a niech ktoś mi poda jego 3.... k***a 3 osiągnięcia dla naszego kraju , że go niczym świętego traktują < zaznaczam, że mam w dupie stosunku z mega mocarstwem Gruzją > , k***a 3 konkrety proszę
no właśnie, ale skoro jesteś taki postępowy to może gdy umrze Twoja mama zrób grę "wódka, wódka i rodzenie lemingów" załapałeś teraz o co chodzi ludziom, którzy kochają Polskę i szanują urząd prezydenta RP?
Ps. A co takiego dobrego zrobił Komorowski przez 2 lata, czyli tyle i ile trwała prezydentura Kaczyńskiego? Tylko proszę nie pisz, że słuchał się Donalda, ograniczył kompetencje IPN jeszcze jako p.o. prezydenta, i z uśmiechem na ustach przyjął wieść o umorzeniu Gazpromowi 1,2mld długu za tranzyt oraz podpisanie umowy na najdroższy gaz w Europie, bo dla ludzi posiadających rozum to nie są plusy
Stary no nie przeginaj , nie mieszaj do takich idiotycznych dyskusji rodziców. Nie mów , że jesteś taki durny , że porównujesz czyjąś matule z prezydentem , w tym przypadku kaczyńskim . Mama każdego nauczyła życia. A każdy prezydent to ikonka pie**oląca farmazony w telewizorni, każdy jeden , nie znasz go osobiście.
A co drugiej części Twoich wypocin<tak to nazywam bo po porównaniu kaczki dziwaczk do mojej mamy nie zasługujesz nawet na powąchanie mojego pierda > to mam w dupie donalda , serio .
Wy pislamowcy nie ogarnicacie , że ktoś może nie trawić kaczafiego ani reszty ferajny z wiejskiej , a przy tym kochać ten kraj ?. k***a , że ktoś myśli inaczej od Was nie znaczy , że jest Żydem , masonem , pedałem itp . Może po prostu ma inny światopogląd ?
dalej PISdy, sączcie jad,