Znalazłem w necie i nawet się z tym zgadzam - nie powinniśmy reagować na ten cały marsz kibiców. Media tylko napędzają zadymę, a tak naprawdę nikomu nie zależy na jakiejś większej burdzie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
do autora, jedź 15 sierpnia do moskwy i spróbuj zorganizować marsz z okazji święta wojska polskiego, które jest rocznicą bitwy warszawskiej. TO JEST POLSKA DO KURWY NĘDZY, I NIKT NIE BĘDZIE TUTAJ PLUŁ POLAKOM W TWARZ Z FLAGĄ ZSRR W RĘKU W KRAJU, ZA KTÓRY ZGINĘŁO PÓŁ MOJEJ I NIE TYLKO MOJEJ RODZINY, A JAK JAKIŚ LEWUS MA ODMIENNE ZDANIE TO NIECH WYPIERDALA, CHĘTNIE WYJEBIE GO Z TEGO KRAJU DARMOWYM KOPNIAKIEM W PYSK
do lewackiego moda, który usunął mi posta: nie używam caps locka
Ja-ah-qu-ub-el napisał/a:
Nie mogę pohamować łez ze wzruszenia.
ruskim należy się solidny wpierdol.
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Cytat:
Do autora tego gówna ! Wez to pedale wyślij ochroniażom z Wrocławia którzy pilnowali pożadku w piątek na meczu. Ruski nigdy sie niezmieni zawsze tylko pochlać zeżreć i zgwałcić wiec mi tu niepierdol panie gejowski Moralniaku o kacapach bo nic dobrego ze wschodu nie przyszło nigdy.
monikajarek napisał/a:
ochroniażom
monikajarek napisał/a:
pożadku
monikajarek napisał/a:
niezmieni
monikajarek napisał/a:
niepierdol
mam coś dla ciebie:
Widzę, że zawrzało w temacie. Incydent we Wrocławiu został wywołany przez kilku pomyleńców, którzy byli pseudo kibicami. Przypominam, że osoby te zostały namierzone przez policje i granica jest dla nich zamknięta. Czemu się to równa? Spotka ich za to odpowiednia kara. Nie możemy dawać się prowokować kilku popaprańcom, którzy właśnie na to liczą - SPROWOKOWANIA i zrzucenia winy na nas i przygotowaną przez nas imprezę. Nie możemy dać sterować sobą przez kilka procent idiotów, powinniśmy przymknąć oko na prowokatorów i dać normalnym kibicom obejrzeć wydarzenie bez bijatyk. Nie mówię by udawać, że pada deszcz, gdy ktoś pluje w twarz, lecz przemoc między kibicami niczego nie zmieni na lepsze. 11 tyś policji będzie reagowało jeśli rosyjscy kibice nie będą potrafili zachować porządku.
Pewnie kurwa...bijmy sie ze wszystkimi a potem płaczmy że jest źle....
Ci co nawołują do bicia Rosjan to zwykłe pojeby.
Ci co nawołują do bicia Rosjan to zwykłe pojeby.
Zuchwaly Huj napisał/a:
Ruskom należy się wjebka, prowokują innych kibiców i się z nich wyśmiewają. Pobili ochroniarzy, a policja srała w porty.
Narodowców nie zatrzymasz, a czescy kibice tez się zapowiedzieli na tym marszu (wiadomo po kogo stronie)
Bedzie na co patrzeć
Komentarz tego użytkownika powinien mieć więcej piw niż sam ogólny post ! POPIERAM !
Turbo09 napisał/a:
Nie możemy dać sterować sobą przez kilka procent idiotów
Kilka procent z paruset tysięcy ruskich to kurwa mała jebana armia... pewnie więcej niż liczą "siły" porządkowe któregoś ze średnich miast, im trzeba wpierdolić szybko i sprawnie...
A co do tematu, ruscy na pewno mają te słowa w głowie, ostrząc kosy i sprawdzając czy flary nie są przemoczone...
THIS IS WOJNA!
Ale tu nie ma co dyskutować Będzie we wtorek wpierdol i finito. Jesteśmy u siebie,kibice ruscy nie lubią się z naszymi..więc będzie zaciera i ich poskładamy,z racji że jesteśmy u siebie. Króciutko
Każdy, kto śmiał się z ciotowatości Tuska względem Rosji a teraz nie chce zadymy pozwalając ruskim przejść z flagami z sierpem i młotem, może sobie poderżnąć gardło, bo pierdoli jak potłuczony. Jesteśmy teraz w sytuacji, kiedy wymagana jest stanowczość względem rosjan.
Dziwi mnie tylko stanowisko Muchy w tej sprawie, która nie uwzględnia paradowania z tymi symbolami jako przestępstwo (Art. 256 §1). Paragraf 1 nawiązuje do manifestowania ustrojów totalitarnych, paragraf 2 do produkcji, przechowywania, nabywania, przesyłania itp. akcesoriów dotyczących tych ustrojów, paragraf 3 wskazuje, że nie popełnia przestępstwa osoba która robi to co jest opisane w §2 w celu działalności edukacyjnej, artystycznej, kolekcjonerskiej, naukowej.
I tu zaczyna się prawny bubel. Mucha podpina ich paradę pod §3, który odwołuje się do §2 z art. 256. A oni wyraźnie będą manifestować ten ustrój (Art. 256 §1). Czyli uniewinnia ich zachowanie całkowicie bezpodstawnie.
Rząd bezprawia Tuska uderza ponownie. Kłamią nam w żywe oczy. Mam tylko nadzieję, że przy najbliższych wyborach Polacy będą już uważać na słowa Donka.
--------
edit: znalazłem chyba kolejny dowód niekompetencji Muchy. Nieznajomość artykułów z jej strony w sumie nie powinna dziwić.
Dziwi mnie tylko stanowisko Muchy w tej sprawie, która nie uwzględnia paradowania z tymi symbolami jako przestępstwo (Art. 256 §1). Paragraf 1 nawiązuje do manifestowania ustrojów totalitarnych, paragraf 2 do produkcji, przechowywania, nabywania, przesyłania itp. akcesoriów dotyczących tych ustrojów, paragraf 3 wskazuje, że nie popełnia przestępstwa osoba która robi to co jest opisane w §2 w celu działalności edukacyjnej, artystycznej, kolekcjonerskiej, naukowej.
I tu zaczyna się prawny bubel. Mucha podpina ich paradę pod §3, który odwołuje się do §2 z art. 256. A oni wyraźnie będą manifestować ten ustrój (Art. 256 §1). Czyli uniewinnia ich zachowanie całkowicie bezpodstawnie.
Rząd bezprawia Tuska uderza ponownie. Kłamią nam w żywe oczy. Mam tylko nadzieję, że przy najbliższych wyborach Polacy będą już uważać na słowa Donka.
--------
edit: znalazłem chyba kolejny dowód niekompetencji Muchy. Nieznajomość artykułów z jej strony w sumie nie powinna dziwić.
Sam mam rosyjskie pochodzenie i chciałbym dyplomacji pomiędzy dwoma państwami. Przez wspólną słowiańską krew jesteśmy jak bracia. Ale komuny i całego tego lewactwa nie zniose. Rozwalmy im ryje jako komuchom a nie jako ruskom! Zadyma się należy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów