📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:06
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jako że obie gałęzie mojego drzewa z kresów pochodzą i oficjalnie znalazłem się u Miniakowskiego z 100 pkt zależności czekam aż Polska wypowie wojnę ukrainie. Czas wracać do domu;D
Sick_Stick napisał/a:
Ze skrajności w skrajność.
Zabijmy wszystkie kozy na świecie... i owce, bo górale idąc na hale na pół roku tyż jebią owiecki...
Nie wspominając o Szkotach i ich tartanach.
Qanibal napisał/a:
Tak kresy nam się należą! Ale najpierw w imię przyjaźni oddajmy niemcom okupowane przez nas Śląsk i Pomorze.
To może upomnijmy się jeszcze o tereny nad Dnieprem... Bo to przecież przedpolska siedziba Polan... Takim rozumowaniem dojść można do wniosku, że połowa kontynentu należy do jakiegoś ludu, bo w przeszłości zajmował te tereny.
Polak88, widzę, że zmysł empatii nie rozwinął się u Ciebie w żadnym stopniu.
ale Wrocław to bardziej na zachód
vladimir115 napisał/a:
Polak88, widzę, że zmysł empatii nie rozwinął się u Ciebie w żadnym stopniu.
a ja myślę,że chuj ci w ryj
ten rysunek narysował przedszkolak , albo opóźniony umysłowo. Ale ujął to zajebiście poza Polska jest tylko las
Polak88 napisał/a:
a ja myślę,że chuj ci w ryj
Zepsułem Ci humor tym, że wyraziłem swoje zdanie?
Z danych podanych w Twoim profilu wynika, że jesteś starszy ode mnie o 5 lat. Powinieneś umieć panować nad emocjami. Pozdrawiam.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów