No to sadole do roboty... zacznijcie mordować dzieci,to i wy dostaniecie lepsze nowe życie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zaszyjcie się.
Kod:
Katarzyna i Bartłomiej Waśniewscy będą mogli przez cztery miesiące mieszkać za darmo w czteropokojowym apartamencie z dala od Sosnowca. Mieszkanie wynajął dla nich Krzysztof Rutkowski. Mieszkanie, które detektyw zaoferował Waśniewskim oddalone jest od Sosnowca o 250 kilometrów. Zdaniem Rutkowskiego tutaj będą mogli odciąć się od codzienności i poczuć anonimowo. Apartament różni się od mieszkania, w którym do tej pory żyli Waśniewscy. Teraz wprowadzą się do luksusowo urządzonej, 150-metrowej przestrzeni. “Detektyw zaznacza, że w mieszkaniu Waśniewskich nie będzie żadnych kamer, ani podsłuchów. Nikt nie będzie ich śledził, a gdy zajdzie taka potrzeba dostaną urządzenia z systemem anty–napadowym” – dodaje Krzysztof Rutkowski
Kod:
<br>
http://www.poszukiwanimagazyn.pl/rutkowski-postawil-wasniewskim-apartament.html
co za rudy cwel! jakbym go spotkał na ulicy to bym mu takie wpierdol spuścił że juzby sie przestał lansowac w mediach, i jeszcze ten pedalski kolczyk w uchu.ja pierdole,aż mi ciśnienie z rana podniosło.popierdolony kraj i ludzie !
A ja nie wiem o co chodzi lol
Będę szczery - mam głęboko w dupie tą całą sprawę z Madzią bo w czasie całej tej sprawy umarło kilka - kilkanaście tysięcy jej podobnych dzieci.
Co to jest - raczkuje po podłodze i oddycha?
Na pewno nie Madzia.
Dziękuję dobranoc.
Co to jest - raczkuje po podłodze i oddycha?
Na pewno nie Madzia.
Dziękuję dobranoc.
Czyli, teraz każdy ma prawo szturchnąć kogoś na schodach, zepchnąć z chodnika pod nadjeżdżający samochód; powiedzieć, że to był wypadek, albo że ktoś sobie to sam zrobił, popłakać zadzwonić na policje po Rutkowskiego, malować się, farbować włosy, ruchać po kątach; kolejny raz puścić jakąś ściemę, i za to wszystko dostać nowe życie?
sorry, ale mój mały jak teraz się okazało mózg tego nie ogrania…
sorry, ale mój mały jak teraz się okazało mózg tego nie ogrania…
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów