No to sadole do roboty... zacznijcie mordować dzieci,to i wy dostaniecie lepsze nowe życie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
popieram masz browara-a ten na rudego chuja się zrobił
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Ja pierdolę ileż można podniecać się tymi matołami. Wszędzie ich pełno. Widać że ostatnio tatuś zaczął się intensywnie lansować może dostanie propozycję udziału w tańcu z gwiazdami. Tępe społeczeństwo podnieca się tymi ścierwami , a media wciąż nakręcają teatrzyk pod tytułem " Madzia " Gdy kurz opadnie pewnie ta fantastyczna para napiszę książkę opisującą ich przeżycia.
Báthory István napisał/a:
Ja pierdolę ileż można podniecać się tymi matołami. Wszędzie ich pełno. Widać że ostatnio tatuś zaczął się intensywnie lansować może dostanie propozycję udziału w tańcu z gwiazdami. Tępe społeczeństwo podnieca się tymi ścierwami , a media wciąż nakręcają teatrzyk pod tytułem " Madzia " Gdy kurz opadnie pewnie ta fantastyczna para napiszę książkę opisującą ich przeżycia.
Idź zwal konia...a nie się czepiasz !. Wrzuciłem to po by pokazać jak nasz rząd wspiera ludzi w kraju.... lepiej zabijać niż być w porządku wobec nich. Pojebany Kraj....
PiotrTAG napisał/a:
Idź zwal konia...a nie się czepiasz !. Wrzuciłem to po by pokazać jak nasz rząd wspiera ludzi w kraju.... lepiej zabijać niż być w porządku wobec nich. Pojebany Kraj....
... a czy ja napisałem choć jedno słowo na twój temat ? Nie wiem coś w stylu " chujowy temat " albo " wypierdolić te gówno " !?
Jakoś sobie nie przypominam podsumowałem tylko po swojemu cały ten cyrk.
Itak jej nie wierze, według mnie zabiła te dziecko...
Srordować a nie mordować. Zostało udowodnione, że to był wypadek. Co do reszty, zgadzam się.
nie dość, że akcja ratunkowa kosztowała setki tysięcy złotych to jeszcze mają darmowe życie, i ja się pytam dlaczego ona nie poszła do więzienia na dożywocie przecież to co zrobiła to jest chore, Normalnego człowieka przeraża co się dzieje w tym kraju nasze pieniądze są przeznaczane na głupoty. W koncu ludzie wezmą "widły i pochodnie" i pogonią ten rząd za granice bo to wszystko jest grubą przesadą jedni mówią że kryzys a wydają kosmiczne pieniądze na premie za stadiony i dla morderców. Kraj absurów. Rzygać się chce jak to czytam ja wymiękam lepiej uciekać za granice. Tyle miałem do powiedzenia i pisze to bo musiałem się rozładować. Czy ktoś mnie jeszcze popiera??
Mam nadzieję, ze w tym nowym apartamencie nie będzie już takich wysokich progów
Hahaa , a samotna matka wychowująca 7-mioro dzieci zdechnie z głodu. Czemu ten kraj jest tak skretyniały?
Hm teraz się zacznie "seria nieszczęśliwych wypadków z udziałem małych dzieci". Nic tylko pogratulować debilizmu
Czy gdzieś jest napisane, że to Państwo im zasponsorowało? Chyba nie. To jest własna inicjatywa Rutkowskiego, więc nie łykajcie wszystkiego.
Jest tyle pięknych i sensownych powodów żeby narzekać na to Państwo, nie wymyślajmy sobie kolejnego.
Jest tyle pięknych i sensownych powodów żeby narzekać na to Państwo, nie wymyślajmy sobie kolejnego.
A moim zdaniem gdyby gówniane media nie rozdmuchiwały tej sprawy, nie prowadziły nagonki na tą rodzinę (ch*j z tym czy to był wypadek czy zamierzone działanie, stało się, już się nie odstanie) to dalej mieszkali by sobie w Sosnowcu i powoli wracali do normalnego życia. Media nonstop o nich nadawały, ten ojciec mówił, że musiał się przebierać 3 razy dziennie żeby go ludzie nie poznawali na ulicy, to jest chore, a nie to że uciekają żeby mieć spokój. Prawda jest taka, że wszyscy się tą sprawą jarali, przez co media cały czas podkręcały atmosferę i zaszczuli tych młodych ludzi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów