popieram masz browara-a ten na rudego chuja się zrobił
Wiadomo, że rudy to fałszywy. Stara się nakierować debili wierzących w ich niewinność na właściwy trop.
nie dość, że akcja ratunkowa kosztowała setki tysięcy złotych to jeszcze mają darmowe życie, i ja się pytam dlaczego ona nie poszła do więzienia na dożywocie przecież to co zrobiła to jest chore, Normalnego człowieka przeraża co się dzieje w tym kraju nasze pieniądze są przeznaczane na głupoty. W koncu ludzie wezmą "widły i pochodnie" i pogonią ten rząd za granice bo to wszystko jest grubą przesadą jedni mówią że kryzys a wydają kosmiczne pieniądze na premie za stadiony i dla morderców. Kraj absurów. Rzygać się chce jak to czytam ja wymiękam lepiej uciekać za granice. Tyle miałem do powiedzenia i pisze to bo musiałem się rozładować. Czy ktoś mnie jeszcze popiera??
I właśnie przez takich ludzi jak Ty ten kraj schodzi na psy. Pieprzysz głupoty chociaż nigdzie nie jest napisane, że to za nasze pieniądze zasponsorowano! I tak właśnie robi 90% społeczeństwa, pierdolą głupoty zamiast wziąć się do roboty!
I właśnie przez takich ludzi jak Ty ten kraj schodzi na psy. Pieprzysz głupoty chociaż nigdzie nie jest napisane, że to za nasze pieniądze zasponsorowano! I tak właśnie robi 90% społeczeństwa, pierdolą głupoty zamiast wziąć się do roboty!
a widzisz to ze taki bufon jakim jest rutkowski z własnej kieszeni wyłożył na mieszkanie?? i na ich zycie??
Co wy pierdolicie! Gdzie tu jest napisane, że rząd albo urzędnicy to przygotowali? Jasno jest dane do zrozumienia, że Rutkowski im załatwił to wszystko. Do gimnazjum spadać, czytać ze zrozumieniem się uczyć, a nie opinie pisać nieuki!
zalatwily to media, zeby odciagnac uwage ludzi od acta i innych walkow. media ustawiaja politykow, rutkowskiego tez. a ludziom wciskaja bzdury. rzad albo urzednicy moze tego nie przygotowali, tylko wladza, a to troche co innego:P
napisane byc nie musi, ale pomysl chwile czemu bylo o tym glosniej w telewizji niz o zamachu na WTC albo zabiciu binladena:P
To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz-George Orwell
Jeśli Rutkowski pracuje w urzędzie, to podpis pod zdjęcie jest trafny...
Zostaną po nas tylko podarte fotografie...Ja pierdolę ileż można podniecać się tymi matołami. Wszędzie ich pełno. Widać że ostatnio tatuś zaczął się intensywnie lansować może dostanie propozycję udziału w tańcu z gwiazdami. Tępe społeczeństwo podnieca się tymi ścierwami , a media wciąż nakręcają teatrzyk pod tytułem " Madzia " Gdy kurz opadnie pewnie ta fantastyczna para napiszę książkę opisującą ich przeżycia.
Bo ta absurdalna sytuacja to doskonały sposób aby na kilka tygodni odwrócić uwagę społeczeństwa od rządów pojebów z PO