📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zawsze się zastanawiam- czy wynajmujący halę wie, że będzie musiał kłaść nowy parkiet ? :p
Niemalze pogo.
Hej, ogólnie spoko chodź chłopaki robią raczej buhurt niż pojedynki. Jedyna rzecz która mi się nie podoba to nomenklatura. To są walki piechoty zaciężnej . To już nie początki z lat 90 tych kiedy brak wiedzy i źródeł leżał u podstaw takich nieścisłości. Rycerz, musi mieć konia. Bez konia nie jest rycerzem. Walka wręcz w hełmach do walki na kopie (psie pyski) też się mija z celem.
Tak więc jestem na tak. Ale róbcie to porządnie. Jest już sporo źródeł o porządnej technice walki mieczem (który co warto zaznaczyć góruje nad kataną). I przestańcie się nazywać ruchem rycerskim jeżeli jedyne co robicie to walki godne co najwyżej słabej armii zaciężnej. Buchurt jest zajebisty ale nie w Waszym wykonaniu. Checie zobaczyć prawdziwy buchurt? zobaczcie jak walczą Bractwa wschodnie (głównie z Białorusi) od których co roku od lat wielu polacy dostają cięgi na Grunwaldzie. Chcecie bawić się w Walkę grupową? super ale Ćwiczcie a nie odstawiajcie maniany na poziomie desrukszyn derby.
Tyle w temacie.
A teraz do piwnic i zakuwać kolczugi bo to już nie lata 90te XX wieku i nie wypada latać w podkładkach sprężynujących
Tak więc jestem na tak. Ale róbcie to porządnie. Jest już sporo źródeł o porządnej technice walki mieczem (który co warto zaznaczyć góruje nad kataną). I przestańcie się nazywać ruchem rycerskim jeżeli jedyne co robicie to walki godne co najwyżej słabej armii zaciężnej. Buchurt jest zajebisty ale nie w Waszym wykonaniu. Checie zobaczyć prawdziwy buchurt? zobaczcie jak walczą Bractwa wschodnie (głównie z Białorusi) od których co roku od lat wielu polacy dostają cięgi na Grunwaldzie. Chcecie bawić się w Walkę grupową? super ale Ćwiczcie a nie odstawiajcie maniany na poziomie desrukszyn derby.
Tyle w temacie.
A teraz do piwnic i zakuwać kolczugi bo to już nie lata 90te XX wieku i nie wypada latać w podkładkach sprężynujących
Wankaamura nie wiem co bierzesz ale jest dobre Widać że nie siedzisz w tym i Ch*** wiesz
Od dobrych paru lat wschód już na Grunw nie przyjeżdża A jeśli chodzi o walki między Nami a np białorusią to odeślę Cie do wyników z Mistrzostw Świata czyli Bitwy narodów. Sprawdź wyniki i przestań pierdolić czegoś o czym nie masz pojęcia
Pozdrawiam Główny sędzia owych zawodów.
Od dobrych paru lat wschód już na Grunw nie przyjeżdża A jeśli chodzi o walki między Nami a np białorusią to odeślę Cie do wyników z Mistrzostw Świata czyli Bitwy narodów. Sprawdź wyniki i przestań pierdolić czegoś o czym nie masz pojęcia
Pozdrawiam Główny sędzia owych zawodów.
A jest jakiś terminarz tych bitewek? Jest możliwość odpłatnego uzyskania statusu obserwatora? Obejrzał bym to sobie na żywo. Zwykle jeżdżę na lokalną masówkę i przyznam się że tam do takich zajadłych starć nie dochodzi.
delicatessen,
Polecam Ci polubić na fb dwie strony, a będziesz na bieżąco
Polska Liga Walk Rycerskich oraz Polskie Stowarzyszenie Walk Rycerskich.
Najbliższy (piąty) już turniej ligi odbędzie się w Jaworznie 1 lutego. W Hali widowiskowo sportowe przy ul. Grunwaldzkiej 80
Ostatni turniej ligowy odbędzie się w marcu w Warszawie
Polecam Ci polubić na fb dwie strony, a będziesz na bieżąco
Polska Liga Walk Rycerskich oraz Polskie Stowarzyszenie Walk Rycerskich.
Najbliższy (piąty) już turniej ligi odbędzie się w Jaworznie 1 lutego. W Hali widowiskowo sportowe przy ul. Grunwaldzkiej 80
Ostatni turniej ligowy odbędzie się w marcu w Warszawie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów