📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:50
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:58
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
me vs nublet napisał/a:
jak mnie to wkurwia... raz wszyscy hejtuja policje ze jej nie ma gdzie potrzeba a potem hejtuja ze sie przypierdala.
Jak są potrzebni to ich nie ma, ale jak trzeba się dopierdolić do byle czego, to jest ich pełno. Jak można nie kontrolować tak dużej imprezy? No fakt mecze są łatwiejsze do ogarnięcia, bo nie trzeba chodzić po mieście, tylko się bierze pierwszych lepszych 50 kibiców i okłada pałami...
Policja jest na chorobowym Każdy na ich miejscu i przy ich pensji starał by się o chorobowe
Pierdolicie głupoty, chłopaki wykluczali najsłabsze ogniwa przed spotkaniem z Rosją 12, aby wstydu nie było
PS: Bić się o klubu to debilstwo, ale taka zabawa po alkoholu to akurat fajny sport, w Łodzi ruscy już dostali wpierdol .
PS: Bić się o klubu to debilstwo, ale taka zabawa po alkoholu to akurat fajny sport, w Łodzi ruscy już dostali wpierdol .
Ano u nas w Poznaniu co chwila rozróby :/ dziś zamknęli cały rynek bo znowu kibice robili demolkę. Generalnie codziennie leci szkło, stoliki, krzesła, zęby.
I to jest kurwa polska organizacja.... powinny być porobione strefy kibica oraz strefy kibola za miastem na polu (:
Gdzie jest policja się pyta? Zamiast zadawać głupie pytania wziął by swoją zabaweczkę którą nagrywa film i przypomniał sobie do czego służy... Numer zna, ale nie, lepiej nagrać filmik i ponarzekać na brak interwencji...
lolgdzie jest policja.Zamiast ruszyc dupe i klepnac gosciowi ale po co przeciez zamiast pomoc ziomkowi lepiej nagrac filmik.
Yasiu99 napisał/a:
Policja jest na chorobowym Każdy na ich miejscu i przy ich pensji starał by się o chorobowe
nie pierdol, jak bym był policjantem to z chęcią popałowałbym jakiś idiotów . Nie dość, że jesteś w pracy na imprezie, nie masz za bardzo się o co obawiać (jesteś uzbrojony i opancerzony), jeśli lubisz to oglądniesz w międzyczasie mecz, pogadasz no i jak trzeba to dasz komuś w ryj bez żadnych konsekwencji i jeszcze ci za to płacą
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów