.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ale trzeciego.
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
A co do rzadu i podatków, może po prostu się trochę zastanowić i zamiast kontynuować politykę chuja poniatowskiego (celowo z małej) to wziąć znaleźć kilku sensownych ludzi, którzy nie będą skakać sobie do gardeł tylko złapią tą chołote za mordy i zaczną coś normalnie robić ale do tego ruszyć musi dupe też nasze szacowne pożal się społeczeństwo, pojebanych frustratów.
Oooo. Mamy awans w tabeli. Wreszcie zaczęli nas zaliczać do świata
A poważnie.
Pokaż mi tych którzy to zrobią? Bo ja kurwa nie widzę żadnej możliwości w wyborach. ŻADNEJ! Jedyną opcją jest opcja zerowa. czyli skasowanie wszystkich, polityków, sędziów czy innego ścierwa z poprzedniego ustroju które się dorwało do koryta. Ale jest to niemożliwe.
Ale dojebałeś. Spójrz na swoją wypłatę, bo chyba żyjesz w alternatywnej rzeczywistości, albo masz halucynacje z niedożywienia. Zapytaj się rodziców i dziadków, jaka bieda była, jest i będzie.Polska jest bogatym krajem, tyle lat te kurwy komunistyczne go okradają i nadal jest co w nim kraść. Perpetum moblie normalnie
Mówiłem czytać ze zrozumieniem, jaka opcja zerowa. Równie dobrze można od razu powiedzieć wszystkim Państwom sąsiadujących bierzcie co chcecie. Własnie nie jedyną słuszną opcją jest stworzenie lidera (niczym król) może to być premier, prezydent czy kurwa sołtys to nie jest ważne który będzie sumienie pilnował i rozliczał ludzi. Zarówno tych nowych jak i tych starych. Ci co już są w rządzie sa potrzebni, choćby dlatego, że mają doświadczenie, którego młodym brakuje. Ja to widzę tak bardzo prosto: kilku nowych reszta starych i lider, który się nie pierdoli. I nie ma opozycji jako takiej. Jeśli np. z PISu jest ekspert z ekonomi to do finansów, jeśli ktoś jest ekspertem z prawa np z PO to do prawa czy jak to się tam nazywa. Nie ma obsadzania tylko swoich tylko ekspertami. Bo w jedności w naszym przypadku siła. Taki kraj. A co do stworzenia lidera, czy tak trudno zrozumieć , że masz prawa robi cała polska referendum i wybiera takie rozwiązanie. A gość po wybraniu zobowiązuje się, że będzie robić wszystko jeśli nie tylko rząd ale i ludzie będą w tym uczestniczyć by było dobrze. A jak będzie nie udolny to wypad a jak bedzie robić przekręty to do pierdla i sąd wojenny, za działanie na szkodę państwa. Kurdę jakbym miał większa wiedze i predyspozycję, to chętnie sam bym się tym zajął i przeprowadził takie referendum ale jak mówię, tu nie są potrzebni ludzie, którzy są wizjonerami tylko ludzie o których można mówić bez zawahania eksperci.
i przepraszam za interpunkcje ale nie mam na tyle czasu by czytać i redagować napisany tekst, ale wydaje mi się, że da się to zrozumieć w takiej formie jakiej jest napisane.