Polska reprezentacja w kopaną jak zawsze dała "dupy" ale warto wiedzieć że gdzieś na końcu świata są ludzie co dumnie bronią i osiągają sukcesy dla naszego orzełka.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Szkoda że się i tym razem Gollob się nie zabił, nie cierpię dziada ;/ ale brawo dla Jarka
Lecz się tylko na nogi bo na głowę to już za późno.
Szkoda że się nie zabił? Pojebany jesteś?
capekpl1 napisał/a:
@up
Szkoda że się nie zabił? Pojebany jesteś?
Tak jestem, ale to Gollob żonie i córce groził bronią, nie ja ;]
hand cock i peder sen. to się dobrali
vandamme1 napisał/a:
sport ktory uprawia sie w kilku krajach na swiecie. tyle wygrac
W nie mniejszej ilości krajów jak skoki czy biegi narciarskie, w których zwycięstwa Polaków/ek traktowane są jako sukcesy narodowe...
Speedway to jest to, jest moc pokazał klasę i dał z siebie wszystko !!
No tak, ale i tak pompujemy gruby hajs w podłą piłkę nożną, przepierdalamy wszystkie mecze i dumnie nazywamy to sportem narodowym.
Który chuj napisał, że robią to dla hajsu?
Może i mają z tego pieniądze, ale uwierz mi, że nie wszystko co robią zawiązanego z moto, robią dla pieniędzy. Gdyby nie pasja do tego sportu to nigdy by nie zaczęli. To nie jest coś takiego jak stanowisko w McD czy KFC na kuchni- idziesz, dostajesz pieniądze za wykonaną prace i robisz. NIE! Sporty motorowe różnią się od zwykłej pracy- trzeba to kochać bo inaczej nic nie osiągniesz- jak nasza "reprezentacja" w piłkę nożną. Śmieją się z nas na całym świecie.
W Światowych zawodach motorowych osiągamy wiele sukcesów. Podczas Dakaru, Erzberg Rodeo, w EnduroCrossie, żużlu i wielu innych sportach motorowych.
Chyba to nawet lepiej, że tylko mniejszości się tym interesują, przynajmniej nie pakuje się w to tyle hajsu i zawodnikom ZALEŻY na wyniku. Robią to przede wszystkim dla siebie i kibiców. Kto wie co by było jakby to był sport narodowy... Jeszcze zaczęliby się tworzyć pseudokibole i być może zaczęłyby się burdy na meczach i rajdach.
Może i mają z tego pieniądze, ale uwierz mi, że nie wszystko co robią zawiązanego z moto, robią dla pieniędzy. Gdyby nie pasja do tego sportu to nigdy by nie zaczęli. To nie jest coś takiego jak stanowisko w McD czy KFC na kuchni- idziesz, dostajesz pieniądze za wykonaną prace i robisz. NIE! Sporty motorowe różnią się od zwykłej pracy- trzeba to kochać bo inaczej nic nie osiągniesz- jak nasza "reprezentacja" w piłkę nożną. Śmieją się z nas na całym świecie.
W Światowych zawodach motorowych osiągamy wiele sukcesów. Podczas Dakaru, Erzberg Rodeo, w EnduroCrossie, żużlu i wielu innych sportach motorowych.
Chyba to nawet lepiej, że tylko mniejszości się tym interesują, przynajmniej nie pakuje się w to tyle hajsu i zawodnikom ZALEŻY na wyniku. Robią to przede wszystkim dla siebie i kibiców. Kto wie co by było jakby to był sport narodowy... Jeszcze zaczęliby się tworzyć pseudokibole i być może zaczęłyby się burdy na meczach i rajdach.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów