📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Adres? Proszę: ul. Bohaterów Getta 1, Przemyśl
Uahahaha ale groźny blondasek. Co za pajac.
typ dojeżdża na miejsce, a tam blok, 14 pięter
Ale będą pasy od tatusia, jak wróci...
support3 napisał/a:
Niech Wateusz Morawiecki dorzuci drugie 500+ to będzie jeszcze więcej takich wyborców PISu na ulicach
Oni tacy wkurwieni chodża bo im się te 500+ nie zgadza z rzeczywistością jak 360zł dostają na rękę
Podaj szmato adres ..... A jak nie to co ?
Ja po takiej dyskusji z patusami polskimi czekam na dojazd już chyba z 10 lat a mają mój adres bo im podawałem i ni chuja gangsterzy z mazowic jeszcze nie dojechali do mnie co mają tylko do pokonania jakieś 70km
Ja po takiej dyskusji z patusami polskimi czekam na dojazd już chyba z 10 lat a mają mój adres bo im podawałem i ni chuja gangsterzy z mazowic jeszcze nie dojechali do mnie co mają tylko do pokonania jakieś 70km
support3 napisał/a:
Niech Wateusz Morawiecki dorzuci drugie 500+ to będzie jeszcze więcej takich wyborców PISu na ulicach
Co ma 500+ do patologii skoro beneficjentami są zarówno wyborcy pisu jak i po czy konfy w koncu wsrod tych ostatnich mozna spotkac najwiecej patologii? Idź być kondomiarzem konfisrzem gdzieś indziej xD
Zmasowany atak w komentarzach może. To będą śmieszniejsze filmiki jak z tył dziurawcem się ekscytuje.
Takie niziny społeczne powinny być izolowane i pokazywane jak zwierzęta w Zoo
support3 napisał/a:
Wszystko łączyć z 500+ to brzmi dla mnie identycznie jak przekaz wiadomości TVP czyli wszystko wina Tuska.
Nie chciałem tego widzieć, takie gówno na sadistic...
silwerbalk napisał/a:
Podaj szmato adres ..... A jak nie to co ?
Ja w takich przypadkach podaje adres Raginisa 4, lokalna mendownia niedaleko mojej chałupy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów