📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
ja pierdole na chuj wgl kurwa ludzie ogladacie to pojkebaloi was kurwa a potem promuja ludzi pojebanych bez zycia i sesu nadaja sie kurw a tylko aby wyjebac z tego kraju
Lompy 19 w Katowicach 1 piętro nr 23 - niech wpada "z kamerom rosłópać czaszkem"
Haha przecież ja go duszę jedną ręką w powietrzu jak szczura. Ilu ja takich na bramce poskładałem, można było nagrywać ale w robocie byłem to wyjebane.
Jakiś link gdzie można potrolowac ta inteligencję? Będę wdzięczny pozdrawiam
SCIX_69 napisał/a:
Jakiś link gdzie można potrolowac ta inteligencję? Będę wdzięczny pozdrawiam
Nazwa na tiktoku dajukm
Kanał na YouTube don Daju
Chciałbym zobaczyć jak jedzie do tego Przemyśla i wychodzi do niego typ pokroju Pudzianowskiego, ach piękny to byłby live
jkllll485 napisał/a:
I dowiedział się ten adres
Dowiedział się ale szkoda mu było paliwa i nie pojechał
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów