📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
I tak wygląda jakieś 50% polskiego społeczeństwa. Jednostki niezaradne życiowo, pobierające socjal, wulgarne itd. itp. Jak dla mnie- utylizacja i wywóz na wysypisko śmieci.
Baronessa napisał/a:
jakąś nową fotę z cyckami byś wrzuciła, a nie porządki tu robisz.Na chuj tu takie suche gówno? Co trzeci live na srik sroku tak właśnie wygląda. Wielkie mi halo...
A co on ma kurwa na głowie, za dużo ciasta do pierogów wyszło to przykleił sobie na łeb?
PsikutaBezS napisał/a:
Adres? Proszę: ul. Bohaterów Getta 1, Przemyśl
fuse_beyond napisał/a:
typ dojeżdża na miejsce, a tam blok, 14 pięter
Nie blok 14 pięter tylko Komenda Miejska Policji w Przemyślu
Aha - i tylko 5 pięter
Jest taka grupka na fejsie stworzona chyba przez Barankiepa. Czysto sarkastyczna tematyka około patologiczno więzienna. "Polski związek gitów na wolności" - wiele osób tam nie kuma ironi i beki z pseudoprawilniaków. Ktoś wrzucił ten film na grupkę, a bohater filmu pruje się pod każdym bekowym komentarzem na jego temat.
gadamy na ciapatych a sami mamy białych takich w kraju
A przepraszam cię A za co mam dojechać? za te pieniądze to zajebali matce z portfela na browary bo sami nie bo sami nie umieją zarobić? ;-]? ;-]
silwerbalk napisał/a:
Podaj szmato adres ..... A jak nie to co ?
Ja po takiej dyskusji z patusami polskimi czekam na dojazd już chyba z 10 lat a mają mój adres bo im podawałem i ni chuja gangsterzy z mazowic jeszcze nie dojechali do mnie co mają tylko do pokonania jakieś 70km
A przepraszam cię A za co mam dojechać? za te pieniądze to zajebali matce z portfela na browary bo sami nie bo sami nie umieją zarobić? ;-]? ;-]
0rion napisał/a:
ale nie dal mu adresu cwaniaczek w necie, taka prawda
Mógł dać, bo blindasek i tak chuja by zrobil
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów