📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
alucard321 napisał/a:
Mógł dać, bo blindasek i tak chuja by zrobil
Ale podał adres ale powiedział że szkoda mu paliwa
Strzykawka w szyje i do dołu.
Widzę że już spłodził jakiegoś trepla małego.
Ciekawostka dla sadoli: takie pizdy jak ta z filmu jest do skasowania bezproblemowo, tyle że dużo krzyczy co wydaje się być zwykłemu zjadaczowi alfą.
Widzę że już spłodził jakiegoś trepla małego.
Ciekawostka dla sadoli: takie pizdy jak ta z filmu jest do skasowania bezproblemowo, tyle że dużo krzyczy co wydaje się być zwykłemu zjadaczowi alfą.
dudek2733 napisał/a:
Znalezione w necie pod nową nazwą
daj mu spokój, życie go i tak już kopie w dupę...
umysłowe biedaki
A może by tak na wykop? Najbardziej mnie wkurwia ta pierdolnięta laska, jak ona kurwa wygadana.
Weźcie nie wyrzucajcie tu takiego syfu. Co dalej będziecie dodawać zdjęcia psiego gówna napotkanego na chodniku? Serio.
Takie buraki zawsze będą mi się kojarzyć z: sadistic.pl/darek-hoffman-dokonal-ciekawego-odkrycia-vt568418.htm
Patola na wykop to dawac to im dzieci wezmą.
To już drugie video tutaj tej patologii. Wypad z tym.
ej, a gdzie tę kurwę można tak w ogóle fajnie zwyzywać. Bo widzę że piniata przednia. Rzucasz kurwą, a typ się gotuje Łysy tępy cep jednostrzałowy
Widzę że konto z tiktoka zniknęło, ale to gówno idzie znaleźc na fb i jego andzię
Widzę że konto z tiktoka zniknęło, ale to gówno idzie znaleźc na fb i jego andzię
będzie jakaś puenta bo juz prawie 3 minuty oglądam?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów