Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ale ty jesteś zjebany, gorzej jak dałn (bez urazy dla dałnów)... Chciałbym, żeby dla twojej matki odurzonej pigułą gwałtu, albo dla siostry (jeśli ją masz, bo panny to taki spermiarz jak ty bankowo nie ma i nigdy nie będzie miał) jakiś patus naszczał na ryj i machał jej chujem przed pyskiem i nagrał to i wrzucił do neta filmik z jej twarzą i własną i głosem.
Ciekawe, czy byś tak samo pierdolił, że nie ma sensu się fatygować i pokazywać dla sądu, bo "materiał dowodowy na poziomie zerowym i absolutnie nic z niego nie wynika"...
Ten pet nadal jest na wolności i wypisuje jakieś gówna na necie? Brawa dla naszej psiarni, prokuratury i dla sądów. Wymiar sprawiedliwości po chuju fest...
Ten pet nadal jest na wolności i wypisuje jakieś gówna na necie? Brawa dla naszej psiarni, prokuratury i dla sądów. Wymiar sprawiedliwości po chuju fest...
Wiadomo kto to jest, wiadomo gdzie jest. Proponuję samosąd w brazylijskim stylu.
o co tu Kurwa chodzi?
Widać jak zmieniły się czasy. Kiedyś, koleś bałby się, że takie coś wyjdzie i go zatłuką w lesie, albo utopią w gnojówce. Teraz jedynym zmartwieniem jest to, żeby nie było dowodów dla milicji. A tak to, nikt mu nic nie zrobi. Ulica nie istnieje, jest obstawiona kamerami. A taki śmieć sam poleciałby na milicję, gdyby dostał pstryczka w trąbę. Kononowizacja obyczajów, syf. Cieszę się, że mieszkam na jako takim odludziu i mam ograniczony kontakt z motłochem xxi wieku.
A co zrobią patologii? W samym Londynie jest więcej kamer niż białych, a mimo to, paru czarnuchów jak się zlezie czy innych abdulów i upierdolą Ci łeb, to policja ma zawiązane ręce. To samo jest tutaj z takimi kurwami.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów