Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Gdzie ?? To co leja na nią ?
Na hard jest drugą akcja, jednak to są chyba dwie inne dziewczyny
o co tu Kurwa chodzi?
Jak to o co, o albo kurwa, bo kurwa, albo kurwa, i wiesz kurwa, no bo kurwa ten kurwa.
Podobno dużo ale znikoma część trafi tutaj za moim pośrednictwem.
Zawsze mnie zastanawia jak bardzo zgnojone trzeba mieć ego żeby dowartościowywać się tak prymitywnym upokarzaniem słabszych. HA TFU!
PS: Krótki research jego FB i potwierdzona moja teoria że kto zadaje ból ten sam w głębi cierpi.
i jak widzę te pdw czy kurwa hwdp i chuj wie co jeszcze i do tego słowo ziomalu to normlanie palpitacji dostaje ! ptfuuuu
Kurwa, nie wiem czemu przeczytałem „Podlaska patologia”. Ale w sumie to by się zgadzało.
przeczytałeś tak bo nie umiesz czytać misiaczqu :*** zapraszam do szkoły poproś tam mameee czy tateeee z sosnowca tam gdzie mieszkasz niech cię trochę nauczą! aaa zapomniałem to sosnowiec .
reasumując nic z tych filmów nie wynika, poza tym, że nagrywający może mieć z tego duże kłopoty
Podobno dużo ale znikoma część trafi tutaj za moim pośrednictwem.
podeślij na pw jak coś masz
głos prawilniaka z filmu i głos jak oddaje mocz na dziewczynę ten sam
A to sie sie na nią odłał to jakiś zakaz ?
ma ktos linka do tej Honoraty na Fb?
Dajcie namiary mi na tą gruba paruwe to następny film na sadolu będzie z nim i z szczotka do kibla w jego dupie
Wystarczyło czytać uważnie, ale proszę bardzo. Liczymy że dotrzymasz słowa.
Nie podam Ci moich danych. Jeśli jednak szukasz nagrywającego to na FB Mateusz Grzegorz Konstanty lub jego fanpage konspiracją osiedlowa
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów