Justynka99 napisał/a:
Dużo łatwiej jest się dopierdolić do wieku, niż sprawdzić przepisy. A wiek o niczym nie świadczy. Ty się podajesz za 70 latka, a piszesz "sprawca wykroczenia próbuje dokonać obywatelskiego ujęcia", co się ma zupełnie nijak do prawa, do sytuacji i do rozumu.
Nie ma co się przypierdalać do wieku, bo to mówi samo za siebie.
Reprezentujesz pokolenie nieudolnych idiotów, ameb umysłowych. Siedzisz 90% swojego czasu wlepiona w ekran swojego AJfona i nie masz pojęcia o świecie.
Na fejsbusiu siedzisz w swojej Komorze Echa. Po mieście chodzisz niczym zombie.
Jak pójdziesz w końcu do pracy, to będziesz zdziwiona, że szef nie da ci od razu udziałów w firmie i 7 cyfrowej wypłaty - co jeszcze bardziej umocni w tobie twoje socjalistyczno-komunistyczne przekonania.
Nawet tutaj, po twoich wypowiedziach widać co sobą reprezentujesz. Banda durnych bab zablokowała przejazd, zaczęła napierdalać dla faceta w auto, a jedna otworzyła drzwi - mimo to ty obstawiasz za winnymi.
Jak się kiedyś -a uwierz mi, że to nastąpi napewno - zderzysz się z prawdziwym życiem, to będziesz zdziwiona jak ta baba na ziemi z filmu - "jakim cudem on sobie pojechał, a ja nie dałam rady utrzymać 1500-kilogramowego samochodu. Jak on śmiał tak sobie odjechać".
Dam ci radę... pewnie ją olejesz, bo nawet nie jesteś świadoma swojej ułomności i pewna swoich naiwnych przekonań, ale co mi tam.
Usuń swojego facebooka i zrób sobie przerwę od swojego srajfona. Porozmawiaj z kimś mądrzejszym od siebie - ojcem, babcią, dziadkiem. Przeczytaj jakąś dobrą książkę, obejrzyj stary, dobry film, sprzed epoki poprawności politycznej. Wyjdź na dwór. Jak masz zamiar się kształcić, to wybierz coś, co naprawdę może się ludziom przydać, za co będą gotowi tobie zabpłacić - nie jakieś genderowe studia, czy inną pedagogikę.