📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
41 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja pier i to na główną trafiło... Żenada
W połowie już wyłączyłem.
Głupi małolat jp 100% jak dostaniesz w końcu w mordę to pierwsza wystukasz 997...
W połowie już wyłączyłem.
Głupi małolat jp 100% jak dostaniesz w końcu w mordę to pierwsza wystukasz 997...
Jezu, ale irytujący ton głosu.
Dziękuję za Sadistica. Pokazałem swoim dzieciom to nagranie i powiedziałem, że na to jedyne, najlepsze ujęcie trzeba poczekać. Zapewniłem też narzędzia do uwieczniana nagrań. Od 3 godzin mam spokój, bo wyglądają przez okno w oczekiwaniu na sensację.
Taki niewinny to on nie Bujak zaczął gumy palić coś musiał mieć w bagażniku
no i nikt nie wie, nawet sam kierowca, czemu go zatrzymali ? zapewne niewinny obywatel i go się czepili jak rzep psiego ogona, prześladują go
to pewnie siostra tego dilera
to pewnie siostra tego dilera
Przeżywacie bardziej od niej. Kurwa niech pierwszy rzuci kamień który za małolata nie jarał się jak jebnięty dużo mniej spektakularnymi wydarzeniami jak na przykład obsranie majtek przez kolegę. Także miejcie trochę dziecka w sobie bo będziecie za chwilę tak zgorzkniali,że już was nic nie ruszy. podniecanie czasem może być zajebiste. I jak śpiewał Rojek pamiętajcie: Że upadamy wtedy, gdy nasze życie przestaje być
Codziennym zdumieniem...
Codziennym zdumieniem...
no to faktycznie "bezbronny" facet, uciekał, czyli nie bez powodu policja go zatrzymała
btw. widzę potencjał na nowy mem z "ja to nagrałam" porównywalny nawet z "widzę buzię w tym tęczu"
btw. widzę potencjał na nowy mem z "ja to nagrałam" porównywalny nawet z "widzę buzię w tym tęczu"
twentyfree napisał/a:
do wszystkich jadących po tym dziecku, CZARNY KUTAS WAM W RYJE
Nie interesuje nas jak sie bawisz z kolegami, a ta niedorośnięta zmywarka niech wypierdala.
Usuńcie jej konto na fb. Ja pierdole.
Przeżywa jak swój pierwszy raz
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów