📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
luja27 napisał/a:
Brawo za takie rzeczy na sadolu
Jak ci nie pasuje to zamknij ryj i wrzuć coś od siebie panie +1500 dni na sadolu bez ani kurwa jednej wrzutki
coincrush napisał/a:
Dziękuję za Sadistica. Pokazałem swoim dzieciom to nagranie i powiedziałem, że na to jedyne, najlepsze ujęcie trzeba poczekać. Zapewniłem też narzędzia do uwieczniana nagrań. Od 3 godzin mam spokój, bo wyglądają przez okno w oczekiwaniu na sensację.
ja pierdole, gdzie można kupić takie super aparaty telefoniczne? pytam serio... potrzebuję....
coincrush napisał/a:
Dziękuję za Sadistica. Pokazałem swoim dzieciom to nagranie i powiedziałem, że na to jedyne, najlepsze ujęcie trzeba poczekać. Zapewniłem też narzędzia do uwieczniana nagrań. Od 3 godzin mam spokój, bo wyglądają przez okno w oczekiwaniu na sensację.
Twoje dzieci to debile ?
Twoje dzieci to debile ?
Łowcy sensacji
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów