Tak powinno się z nimi robić:
Kobieta w policji jest tylko po to żeby reszcie kolegów się nie nudziło w radiowozach i na komisariatach żeby mieli co poruchać i komu dać pałę do ojebania. Nic więcej
Czasami trafiają się sytuacje że trzeba przeszukać kobietę no i wtedy chyba lepiej jak zrobi to policjantka z tym że jest ich już za dużo w służbach w efekcie czego mamy takie patrole z cyrku, przecież jakby byłby dwie baby na takim patrolu to by je tam zjedli.
Na chuj tej policji te pierdolone paralizatory, pałki, gazy pieprzowe i inne kurwa pistolety?
No po kiego kurwa chuja? Do ozdoby?
Pierdolą się w tańcu z nimi jakby nie wiedzieli czy Polak czy brat upadliniec bo słyszą zagraniczny język ale nie znają żadnego poza własnym.
Do tego ta baba co jej jedyną rolą to chyba dodanie napastnikowi +3 lata do wyroku za pobicie policjantki bo widać, że jej dwie ostatnie komórki mózgowe ciężko walczą między sobą o trzecią pozycję.
Wyciągnie gaz dwa lata więzienia. Wyciągnie pałkę 15 lat. Wyciągnie pistolet dożywocie. Niestety takich mamy sędziów i prokuratorów którzy bronią bandytów.
Wyciągnie gaz dwa lata więzienia. Wyciągnie pałkę 15 lat. Wyciągnie pistolet dożywocie. Niestety takich mamy sędziów i prokuratorów którzy bronią bandytów.
od kiedy za wyciągnięcie gazu są wyciągane konsekwencje?
W takich przypadkach to nic tylko stać patrzeć i ewentualnie nagrywać, nigdy żadnej pomocy, bo tylko źle człowiek na tym wyjdzie.
Jak psiarnia będzie się sapać za twoją bierność, to odpowiedź jest prosta, przecież płacę podatki na te psy.
Czasami trafiają się sytuacje że trzeba przeszukać kobietę no i wtedy chyba lepiej jak zrobi to policjantka z tym że jest ich już za dużo w służbach w efekcie czego mamy takie patrole z cyrku, przecież jakby byłby dwie baby na takim patrolu to by je tam zjedli.
Mamy równouprawnienie, nie miał bym nic przeciwko, gdyby obmacywała mnie policjantka, a nawet jestem za, bo jest to dla mnie rzecz normalna, że obmacuje mnie płeć przeciwna.
Zamiast strzelać w kolana to się pierdolą z patusami....
W kolana nie jest tak łatwo trafić, podobnie jak ręce. Widać, że nigdy broni nie trzymałeś.
Filmik idealnie pokazuje stan milicji - silni są tylko wobec obywateli, w przypadku których wiedzą, że im nie oddadzą.
W innym przypadku, dopóki tv nie narobi smrodu, to oni najchętniej by tylko dni do emerytury odliczali wysyłając umorzenia.
Mamy równouprawnienie, nie miał bym nic przeciwko, gdyby obmacywała mnie policjantka, a nawet jestem za, bo jest to dla mnie rzecz normalna, że obmacuje mnie płeć przeciwna.
Gdyby twoją żonę/dziewczynę obmacywał policjant to też niemiałbyś nic przeciwko?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów