18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:40
🔥 Przyjaciele - teraz popularne
Majomir 2024-05-01, 22:18 1
W stanach to by było dużo durszlaków w kostnicy tego wieczoru
Zgłoś
__Tux__ 2024-05-01, 22:20 24
Gdyby mieli świadomość nieuniknionego napierdalania po schabach za takie fikanie do policji, to by usiedli na piździe i byli grzeczni.
Tak powinno się z nimi robić:
Zgłoś
BezsensownyPlaskonos 2024-05-01, 22:21 5
gemafej435 napisał/a:

Kobieta w policji jest tylko po to żeby reszcie kolegów się nie nudziło w radiowozach i na komisariatach żeby mieli co poruchać i komu dać pałę do ojebania. Nic więcej

Czasami trafiają się sytuacje że trzeba przeszukać kobietę no i wtedy chyba lepiej jak zrobi to policjantka z tym że jest ich już za dużo w służbach w efekcie czego mamy takie patrole z cyrku, przecież jakby byłby dwie baby na takim patrolu to by je tam zjedli.
Zgłoś
psotny_fiutek 2024-05-01, 22:30 1
Jakakolwiek kobieta w resortach siłowych to poraża, w sytuacjach kontaktowych na ulicy - pośmiewisko i zagrożenie życia policjanta z którym interweniuje. Ot co !
Zgłoś
Wiewór 2024-05-01, 22:33 6
~Velture napisał/a:

Na chuj tej policji te pierdolone paralizatory, pałki, gazy pieprzowe i inne kurwa pistolety?
No po kiego kurwa chuja? Do ozdoby?
Pierdolą się w tańcu z nimi jakby nie wiedzieli czy Polak czy brat upadliniec bo słyszą zagraniczny język ale nie znają żadnego poza własnym.
Do tego ta baba co jej jedyną rolą to chyba dodanie napastnikowi +3 lata do wyroku za pobicie policjantki bo widać, że jej dwie ostatnie komórki mózgowe ciężko walczą między sobą o trzecią pozycję.

Wyciągnie gaz dwa lata więzienia. Wyciągnie pałkę 15 lat. Wyciągnie pistolet dożywocie. Niestety takich mamy sędziów i prokuratorów którzy bronią bandytów.
Zgłoś
Las1989 2024-05-01, 22:59 1
Że strażą miejską nie mieli by tak łatwo...
Zgłoś
kieleckiscyzoryk 2024-05-01, 23:02 4
Wiewór napisał/a:

Wyciągnie gaz dwa lata więzienia. Wyciągnie pałkę 15 lat. Wyciągnie pistolet dożywocie. Niestety takich mamy sędziów i prokuratorów którzy bronią bandytów.

od kiedy za wyciągnięcie gazu są wyciągane konsekwencje?
Zgłoś
desade 2024-05-01, 23:03 3
Najgorsze w tym wszystkim jest to, że taką samą may armię. Daliśmy kurwom pookrągłowsolowym rozkradać kraj przy jednoczesnym zaniedbywaniu tak fundamentalnej rzeczy jak obrona. Każdy z nas dobrze wie teraz, że nie jest bardzo nieprawdopodobnym scenariusz gdzie nasze dzieci będą mówić po rusku.
Zgłoś
Heliar 2024-05-01, 23:09 6
Najlepszy gość co podszedł do tej leżącej pindy, sprawdzał co jej jest i widać, że chciał pomóc, a tu go policjant zaczyna dusić.
W takich przypadkach to nic tylko stać patrzeć i ewentualnie nagrywać, nigdy żadnej pomocy, bo tylko źle człowiek na tym wyjdzie.
Jak psiarnia będzie się sapać za twoją bierność, to odpowiedź jest prosta, przecież płacę podatki na te psy.

BezsensownyPlaskonos napisał/a:

Czasami trafiają się sytuacje że trzeba przeszukać kobietę no i wtedy chyba lepiej jak zrobi to policjantka z tym że jest ich już za dużo w służbach w efekcie czego mamy takie patrole z cyrku, przecież jakby byłby dwie baby na takim patrolu to by je tam zjedli.

Mamy równouprawnienie, nie miał bym nic przeciwko, gdyby obmacywała mnie policjantka, a nawet jestem za, bo jest to dla mnie rzecz normalna, że obmacuje mnie płeć przeciwna.
Zgłoś
djoshin 2024-05-01, 23:18 1
Zamiast strzelać w kolana to się pierdolą z patusami....
Zgłoś
twojstarywsamychgaciach 2024-05-01, 23:46 7
djoshin napisał/a:

Zamiast strzelać w kolana to się pierdolą z patusami....

W kolana nie jest tak łatwo trafić, podobnie jak ręce. Widać, że nigdy broni nie trzymałeś.

Filmik idealnie pokazuje stan milicji - silni są tylko wobec obywateli, w przypadku których wiedzą, że im nie oddadzą.
W innym przypadku, dopóki tv nie narobi smrodu, to oni najchętniej by tylko dni do emerytury odliczali wysyłając umorzenia.
Zgłoś
BezsensownyPlaskonos 2024-05-01, 23:50 1
Heliar napisał/a:

Mamy równouprawnienie, nie miał bym nic przeciwko, gdyby obmacywała mnie policjantka, a nawet jestem za, bo jest to dla mnie rzecz normalna, że obmacuje mnie płeć przeciwna.

Gdyby twoją żonę/dziewczynę obmacywał policjant to też niemiałbyś nic przeciwko?
Zgłoś
yooshi 2024-05-01, 23:52 1
I dobrze. Lać te nocne ścierwa łażące samopas. Policja dobrze robi. Strzelać w pizdu do bydła od razu i na pokarm dla świń.
Zgłoś
Roskosmos 2024-05-02, 0:01 9
Raz na jakiś czas taka przekopka milicji przez łebuniów jest wskazana, na otrzeźwienie, aby sobie uświadomili gdzie pracują i po co
Zgłoś
wrzesin602 2024-05-02, 0:03 6
Dla wszystkich zjebów którzy bronią polska policję, tak ku woli ścisłości przez ostatnie kilka lat policja dopuściła się karygodnych nadużyć które często kończyły się śmiercią znając życie, jestem wiecej nic pewien że i w tym przypadku policja chwilę wcześniej próbowała nadużyć władzy bądź siły gdzie nie było potrzeby próbując wymusić coś na obywatelu sprawdźcie kanał na yT audyt obywatelski
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem