📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:19
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Co to kurwa za policja która nie strzela do patoli?
Szkoda, ze policja nie moze ich potraktowac jak czarnuchów w USA 😁 ogólnie jebać policję i ich nadużycia przepisów ale kurwa jak pies daje się rzucać o glębę jakiemuś sebkowi nad wisłą to coś chyba jest nie tak
Na chuj tej policji te pierdolone paralizatory, pałki, gazy pieprzowe i inne kurwa pistolety?
No po kiego kurwa chuja? Do ozdoby?
Pierdolą się w tańcu z nimi jakby nie wiedzieli czy Polak czy brat upadliniec bo słyszą zagraniczny język ale nie znają żadnego poza własnym.
Do tego ta baba co jej jedyną rolą to chyba dodanie napastnikowi +3 lata do wyroku za pobicie policjantki bo widać, że jej dwie ostatnie komórki mózgowe ciężko walczą między sobą o trzecią pozycję.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
No po kiego kurwa chuja? Do ozdoby?
Pierdolą się w tańcu z nimi jakby nie wiedzieli czy Polak czy brat upadliniec bo słyszą zagraniczny język ale nie znają żadnego poza własnym.
Do tego ta baba co jej jedyną rolą to chyba dodanie napastnikowi +3 lata do wyroku za pobicie policjantki bo widać, że jej dwie ostatnie komórki mózgowe ciężko walczą między sobą o trzecią pozycję.
Jak widać w stanach nie ma tego problemu, stawiasz się to kończysz w worku lub na dołku.
Ja pierdole. Kobiety w policji. Rzucają nimi o chodnik jak szmatami.
Jesteśmy w pełni przygotowani na przybycie imigrantów.
Jesteśmy w pełni przygotowani na przybycie imigrantów.
Kobieta w policji jest tylko po to żeby reszcie kolegów się nie nudziło w radiowozach i na komisariatach żeby mieli co poruchać i komu dać pałę do ojebania. Nic więcej
mygyry napisał/a:
To jest pokłosie tego, że policjant jak wyciągnie pałę lub broń to media od razu urządzają lincz na policjantach.
Jak widać w stanach nie ma tego problemu, stawiasz się to kończysz w worku lub na dołku.
W stanach Zjednoczonych policja to zawód zaufania, policjant osoba godna szacunku. W Polsce policja i policjant to tępy pies na usługach władzy którego celem jest wyłudzanie kasy z portfela na mandatach z radarem w krzakach. I wiele innych to wlasnie różni te formacje. W Polsce to karykatura a nie policja. Widać na filmie
Prof_Dr_Wiktor_Traktor napisał/a:
W stanach Zjednoczonych policja to zawód zaufania, policjant osoba godna szacunku. W Polsce policja i policjant to tępy pies na usługach władzy którego celem jest wyłudzanie kasy z portfela na mandatach z radarem w krzakach. I wiele innych to wlasnie różni te formacje. W Polsce to karykatura a nie policja. Widać na filmie
Tylko w stanach konserwatywnych, gdzie żelazna logika i ostra amunicja są ostoją w walce z kurwami. Im bliżej lewackich siedlisk, tym więcej do gadania mają śmieszni aktywiści i inne zjeby z bogatych domów, a psy są sługusami tam tak samo jak w kanadzie, Polsce czy innych gównokrajach, gdzie władza boi się obywateli.
gdyby polskiej policji dać większe uprawnienia, jak w usa, to by się te jebane kurwicha dopiero rozochociły. mental polskiego psa to nadal milicyjna patologia i przemoc wobec obywatela. nigdy żadnej policyjnej kurwie ręki nie podam i nikomu kto się z nimi trzyma. ci co popierają policjantów naoglądali się sierżanta bagiety i chuja znają prawdziwe życie. jebać pijanych patoli, ale to ten sam sort co policyjne ścierwa. ha tfu
ps. nawet jak jakiś konkretny policjant jest "fajny i w porządku", to i tak tylko do momentu. gdy dostanie rozkaz dać mandat emerytce 5000 za brak maseczki albo po prostu przypierdolić ci pałką i gazem za darmo. do zobaczenia 11 listopada tym wszystkim, co lubią policję
ps. nawet jak jakiś konkretny policjant jest "fajny i w porządku", to i tak tylko do momentu. gdy dostanie rozkaz dać mandat emerytce 5000 za brak maseczki albo po prostu przypierdolić ci pałką i gazem za darmo. do zobaczenia 11 listopada tym wszystkim, co lubią policję
Jebac policje i chuj mnie obchodzi wasza opinia spoleczniaki .Poszukajcie a zobaczycie kto tu co odjebal a pozniej sie prujcie .
gemafej435 napisał/a:
Kobieta w policji jest tylko po to żeby reszcie kolegów się nie nudziło w radiowozach i na komisariatach żeby mieli co poruchać i komu dać pałę do ojebania. Nic więcej
Jak kurwa nic więcej? A jak ktoś miałby ochotę rzucić jakąś szmatą o betonową nawierzchnię, to przecież też świetnie się nada.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów