Kobieta w policji jest tylko po to żeby reszcie kolegów się nie nudziło w radiowozach i na komisariatach żeby mieli co poruchać i komu dać pałę do ojebania. Nic więcej
Matka ci powiedziała co musi w pracy robić? A wie kim jest twój ojciec w takim razie?
W stanach Zjednoczonych policja to zawód zaufania, policjant osoba godna szacunku. W Polsce policja i policjant to tępy pies na usługach władzy którego celem jest wyłudzanie kasy z portfela na mandatach z radarem w krzakach. I wiele innych to wlasnie różni te formacje. W Polsce to karykatura a nie policja. Widać na filmie
w stanach policja cie odjebuje na miejscu jak sięgniesz do kieszeni w pl zabicie kogoś przez policjanta to głośne i wyjątkowe przypadki
Gdyby mieli świadomość nieuniknionego napierdalania po schabach za takie fikanie do policji, to by usiedli na piździe i byli grzeczni.
Tak powinno się z nimi robić:
Takich policjantów już nie ma. Są na emeryturze
Ta majówka mnie tak wkurwią wszyscy najebani kurwa wszyscy
Nie wpuszczaj bydła do piwnicy i tyle. Do mnie dzwonią, to tylko fakju przez okienko pokazuję.
Szkoda że nie strzelali... Jebać najebanych Parysów. Jeszcze te ich "nagrywaj nagrywaj", oczywiście nagranie od połowy akcji 😅
Kobieta w policji jest tylko po to żeby reszcie kolegów się nie nudziło w radiowozach i na komisariatach żeby mieli co poruchać i komu dać pałę do ojebania. Nic więcej
A to oni sobie nawzajem nie opierdalają pałek?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów