To co puszczają w północnokoreańskiej TV o Polsce... Tłumaczenia niestety nie mam, ale wydaje mi się że pewnie gadają tam że czcigodny Kim Dzong Il oddaje pomoc swoim braciom z "Polski Ludowo Demokratycznej"
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jak do nich informacje o powodzi z polski (obecnie skuta lodem) dochodza z takim opoznieniem ,to smialo mozemy nasze plany obrony obrony publikowac w TV bez obaw, ze sie dowiedza jeszcze w tym roku.
macie szczescie ze jestem ekspertem i moge to dla was przetlumaczyc.
A tlumaczenie wyglada tak : huuuujaaaa kurwa szlag was trafi i chuj, pierwsza rakieta leci do was kurwy.
dziekuje dobranoc
A tlumaczenie wyglada tak : huuuujaaaa kurwa szlag was trafi i chuj, pierwsza rakieta leci do was kurwy.
dziekuje dobranoc
w 0:22 wygląda jak obóz koncentracyjny. Nie wiem co to ma do powodzi ale ok
Zapewne to, że nie tylko u nich są, funkcjonują i mają się dobrze. Tzn. u nas nie ma, ale tam pomyślą, że tak. Tak samo jak był jakiś samochód czy coś, to zaraz ucięli i masz minutę materiału ukazującego samą wodę i obóz.
Toś ty w chuj zorientowany. Kim Dzong Il to jakiś czas temu kopyta wyciągnął.
''Tłumaczenia niestety nie mam''
Proszę bardzo :
gugbangbu bunseogga neun hangug , ilbon, gwam e issdeon eul gong-gyeog hal su-issneun jung-geoli Musudan misail ilago saeng-gaghabnida. ttohan uihoe oemu jang-gwan gim gwan hangug jin hagi jeon-e misail eul suhaeng hal hwag-inhaessda. geuligo geuneun amadolokes Musudan haessda . jang-gwan eun bughan-i ama leul sayonghaneun geos-i chuga " gyoyug ina misail siheom-eul silsihabnida. " geuneun midieoga allaeseuka lo idong hal su-issneun tando misail doel su issseubnida achim gwa ilbon eul bogo bu-inhaessda.
Proszę bardzo :
gugbangbu bunseogga neun hangug , ilbon, gwam e issdeon eul gong-gyeog hal su-issneun jung-geoli Musudan misail ilago saeng-gaghabnida. ttohan uihoe oemu jang-gwan gim gwan hangug jin hagi jeon-e misail eul suhaeng hal hwag-inhaessda. geuligo geuneun amadolokes Musudan haessda . jang-gwan eun bughan-i ama leul sayonghaneun geos-i chuga " gyoyug ina misail siheom-eul silsihabnida. " geuneun midieoga allaeseuka lo idong hal su-issneun tando misail doel su issseubnida achim gwa ilbon eul bogo bu-inhaessda.
A mi sie wydaje że kurweanczycy chcą poprostu pokazać jak słabym narodem jesteśmy. Że niepotrafimy sobie poradzić z powodziami itd. itp. Ale huj ich tam wie co w tych pustych komunistycznych łbach im siedzi.
Te Pokazanie auschwitz to taki podrprogowy przekaz dla Koreańców że tam zagoszczą jak zaczną sapać do Polaków
mam tylko tłumaczenie na arabski
الله أكبر الله أكبر الله أكبر الله أكبر الله أكبر الله أكبر الله أكبر الله أكبر الله أكبر الله أكبر الله أكبر
الله أكبر الله أكبر الله أكبر الله أكبر الله أكبر الله أكبر الله أكبر الله أكبر الله أكبر الله أكبر الله أكبر
@up@up oni niestety mają dla nas o wiele ciekawsze obozy
ciekawe kto to ogląda w k.północnej, jak oni w większości nie maja telewizorów O.o
@kamanes
w języku koreańskim L w środku wyrazu występuje tylko w połączeniu z N lub drugim L, w pozostałych przypadkach jest to R, no i w koreańskim nie ma rozróżnienia na małe i wielkie litery
a tak poza tym to fajnie że żeś se popisał :]
w języku koreańskim L w środku wyrazu występuje tylko w połączeniu z N lub drugim L, w pozostałych przypadkach jest to R, no i w koreańskim nie ma rozróżnienia na małe i wielkie litery
a tak poza tym to fajnie że żeś se popisał :]
Podejrzewam,że spiker podczas urywku z obozem mówił,że przez powódź została ewakuowana placówka reedukacji poprzez pracę a więźniowie zostali zaangażowani w walkę z żywiołem Mało tego towarzysze z Korei mogli przez chwilę zobaczyć kawałek samochodu.W ich wiadomościach na pewno wspomniał,że ich wspaniały,dobroduszny i mądry przywódca wysłał do polski nieskończoną pomoc humanitarną.Wspaniałe pranie mózgu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów