Spot blokowany na jutubie (jakieś roszczenia). Udało mi się go jednak wcześniej skopiować i dzielę się z Wami drodzy Sadole.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
19 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
przez 23 lata NIC się kurew tu nie zmieniło poza tsunami uciekinierów na wschód. Myślicie że was tu stać na więcej ? TAKI CHUJ! Na NIC więcej was nie stać - po prostu musicie więcej i ciężej zapierdalać żeby COŚ zarobić.
To się zmieni jak tylko ciapate islamogówno zaleje francje, szwabów i londyńczyków - będą tabunami spierdalać żeby ujść z życiem - gdzie? DO POLSKI - najbardziej tolerancyjnym kraju w ojropie. Jednak Polska tolerancja ma swoje granice, której tu nikt nie pozwoli przekroczyć (prócz lewackich polityków).
To się zmieni jak tylko ciapate islamogówno zaleje francje, szwabów i londyńczyków - będą tabunami spierdalać żeby ujść z życiem - gdzie? DO POLSKI - najbardziej tolerancyjnym kraju w ojropie. Jednak Polska tolerancja ma swoje granice, której tu nikt nie pozwoli przekroczyć (prócz lewackich polityków).
@Up Polska Tolerancyjnym krajem? Hahaha To ja chyba żyje w innej Polsce.
@RockyWood
Wyjdz patalachu z domu, to zobaczysz ze sie zmienilo i to duzo. Moze Ameryki nie ma. Ale drog juz mamy calkiem sporo, autostady sa. kolej w remonci. 2 linia metra u mnie zaraz bedzie gotowa. Nawet jak czasem jade gdzies to te polskie wiochy lepiej wygladaja niz 10-15 lat temu. Wiec nie pierdol ze nic sie nie zmienilo, bo to jest klasyczne pierdolenie zgorzknialego nieroba i malkontenta.
. Wielu uwaza ze nic nie robiac najlepiej sie na stolku utrzymac, a robiac cokolwiek zawsze bedzie sie krytykowanym.
Pamietam czasy jak prezydentem Warszawy byl zimny Lech, to on rzeczywiscie nic nie zrobil, zamrozil wszystkie inwestycje, Warszawa stala przez 3 lata, jedynie pierdolnol muzemu powstania Warszawskiego, bo z historii byl dobtry. Na szczesie czasy sie zmienily, teraz pol miasta jest sparalizowane bo ciagle cos sie buduje remontuje i korki sa w chuj ale cos sie dzieje i za pare lat bedzie mozna z tego korzystac.
Wyjdz patalachu z domu, to zobaczysz ze sie zmienilo i to duzo. Moze Ameryki nie ma. Ale drog juz mamy calkiem sporo, autostady sa. kolej w remonci. 2 linia metra u mnie zaraz bedzie gotowa. Nawet jak czasem jade gdzies to te polskie wiochy lepiej wygladaja niz 10-15 lat temu. Wiec nie pierdol ze nic sie nie zmienilo, bo to jest klasyczne pierdolenie zgorzknialego nieroba i malkontenta.
. Wielu uwaza ze nic nie robiac najlepiej sie na stolku utrzymac, a robiac cokolwiek zawsze bedzie sie krytykowanym.
Pamietam czasy jak prezydentem Warszawy byl zimny Lech, to on rzeczywiscie nic nie zrobil, zamrozil wszystkie inwestycje, Warszawa stala przez 3 lata, jedynie pierdolnol muzemu powstania Warszawskiego, bo z historii byl dobtry. Na szczesie czasy sie zmienily, teraz pol miasta jest sparalizowane bo ciagle cos sie buduje remontuje i korki sa w chuj ale cos sie dzieje i za pare lat bedzie mozna z tego korzystac.
Lektor mógłby zacząć jeść witaminy bo anem straszny....
Przyznam, że mnie również przechodzą ciarki, za każdym razem, kiedy to oglądam.
Zanim się zbuforuje wybije mi setka
Analogiczna sytuacja..
Dajesz dziwce pieniądze aby kupiła sobie futra, biżuterię.. w zamian możesz ją dymać bez limitu.
Dajesz dziwce pieniądze aby kupiła sobie futra, biżuterię.. w zamian możesz ją dymać bez limitu.
Na kredy kazdy potrafi budowac. Niesety, ale nasze pokolenie prawdopodobnie doczeka rozpierolena sie tego wraku
@JADoktor no szkoda żeby kurwa w naszym kraju dalej dorożkami jeździli kolego. Nasz kraj tak zajebiście szybko i efektywnie się rozwija, że i murzyny kiedyś nas dogonią. Policz sobie ile kasy już zniknęło w dziwnych okolicznościach w czasie budowy tego metra, zobacz jak wolno i z dupy autostrady się budują, ale za to jak kurewsko drogo. Gdzieś raz podali, że kilometr naszej autostrady kosztował tyle co ten sam kilometr wybudowany w wydrążonym tunelu w litej skale. Zobacz nasz podatek dochodowy, zajebane pieniądze z OFE i zadłużenie. Odwiedź sobie te wszystkie instytucje i okieneczka byś jedną usraną firmę założył. Jasne jest lepiej niż za PRL ale gdyby solidarność widziała ile się zmieni w tym naszym kraju to dałaby sobie siana bo szkoda zachodu.
Puszczają to jak popierdoleni na TVP. Wygląda to tak: "Polska przed Tusełkiem i PO" -> Łowicz -> "Polska przed Tusełkiem i PO" -> Sensodyne -> "Polska przed Tusełkiem i PO" -> Pampers -> "Polska przed Tusełkiem i PO"
Pojebało do reszty.
Pojebało do reszty.
@JADoktor jebnij sie w łeb. Wszystko co jest budowane jest na kredyt, a autostrady są budowane żebyś mógł zapierdalać do niemca pracować bo polskie fabryki upadły. Nie mówiąc już o tym, że w większości inwestycji były łapówki/przekręty gdzie normalni ludzie zostali wyruchani (np. youtube.com/watch?v=wPz7zAawOE8 ) . Dzięki tuskowi mamy np.obwodnice warszawy która kosztowała 200mln zł za kilometr. Gdyby nie unia i ryży chuj to polska byłaby 10 lat świetlnych dalej. Ide po maść...
Super spot za 7 000 000 PLN, osobiście uważam że pomysłodawca, osoba która to zamówiła i osoba która zgodziła się za to zapłacić powinni profilaktycznie dostać kulę w łeb.
JADoktor napisał/a:
@RockyWood
Wyjdz patalachu z domu, to zobaczysz ze sie zmienilo i to duzo. Moze Ameryki nie ma. Ale drog juz mamy calkiem sporo, autostady sa.
Z czego te autostrady płatne, a koszt budowy jednego kilometra wyższy o 1mln euro niż w szwabii.
Ciekawe kto to będzie spłacał
JADoktor napisał/a:
kolej w remonci.
Chyba w rozkładzie.
To że kupili pedolino za kupę kasy, jeszcze nie znaczy że jest gites.
JADoktor napisał/a:
2 linia metra u mnie zaraz bedzie gotowa.
Nie podniecaj się bo to nic pewnego.
Pragnę jednocześnie zauważyć - że w mieście Meksyk buduje się rocznie około 30km metra, a teren dużo trudniejszy niż pod Warszawą.
JADoktor napisał/a:
Wielu uwaza ze nic nie robiac najlepiej sie na stolku utrzymac, a robiac cokolwiek zawsze bedzie sie krytykowanym.
Ja rozumiem, że lubisz wodzowi pento opierdalać ale są lepsze miejsca by wyrazić miłość do słońca peru.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów