To się zmieni jak tylko ciapate islamogówno zaleje francje, szwabów i londyńczyków - będą tabunami spierdalać żeby ujść z życiem - gdzie? DO POLSKI - najbardziej tolerancyjnym kraju w ojropie. Jednak Polska tolerancja ma swoje granice, której tu nikt nie pozwoli przekroczyć (prócz lewackich polityków).
Rock.Wyjdz patalachu z domu, to zobaczysz ze sie zmienilo i to duzo. Moze Ameryki nie ma. Ale drog juz mamy calkiem sporo, autostady sa. kolej w remonci. 2 linia metra u mnie zaraz bedzie gotowa. Nawet jak czasem jade gdzies to te polskie wiochy lepiej wygladaja niz 10-15 lat temu. Wiec nie pierdol ze nic sie nie zmienilo, bo to jest klasyczne pierdolenie zgorzknialego nieroba i malkontenta.
. Wielu uwaza ze nic nie robiac najlepiej sie na stolku utrzymac, a robiac cokolwiek zawsze bedzie sie krytykowanym.
Pamietam czasy jak prezydentem Warszawy byl zimny Lech, to on rzeczywiscie nic nie zrobil, zamrozil wszystkie inwestycje, Warszawa stala przez 3 lata, jedynie pierdolnol muzemu powstania Warszawskiego, bo z historii byl dobtry. Na szczesie czasy sie zmienily, teraz pol miasta jest sparalizowane bo ciagle cos sie buduje remontuje i korki sa w chuj ale cos sie dzieje i za pare lat bedzie mozna z tego korzystac.
Z czego te autostrady płatne, a koszt budowy jednego kilometra wyższy o 1mln euro niż w szwabii.
Ciekawe kto to będzie spłacał
kolej w remonci.
Chyba w rozkładzie.
To że kupili pedolino za kupę kasy, jeszcze nie znaczy że jest gites.
2 linia metra u mnie zaraz bedzie gotowa.
Nie podniecaj się bo to nic pewnego.
Pragnę jednocześnie zauważyć - że w mieście Meksyk buduje się rocznie około 30km metra, a teren dużo trudniejszy niż pod Warszawą.
Wielu uwaza ze nic nie robiac najlepiej sie na stolku utrzymac, a robiac cokolwiek zawsze bedzie sie krytykowanym.
Pamietam czasy jak prezydentem Warszawy byl zimny Lech, to on rzeczywiscie nic nie zrobil, zamrozil wszystkie inwestycje, Warszawa stala przez 3 lata, jedynie pierdolnol muzemu powstania Warszawskiego, bo z historii byl dobtry. Na szczesie czasy sie zmienily, teraz pol miasta jest sparalizowane bo ciagle cos sie buduje remontuje i korki sa w chuj ale cos sie dzieje i za pare lat bedzie mozna z tego korzystac.
Ja rozumiem, że lubisz wodzowi pento opierdalać ale są lepsze miejsca by wyrazić miłość do słońca peru.