Polska reprezentacja udowodniła, że Jaś Fasola nie był jedynym komediowym elementem igrzysk.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
26 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
aleksander6 napisał/a:
@up - zawsze musi się trafić jakiś pajac który prawi wywody i odnosi kawał do sytuacji gospodarczej i historii Polski. Po co ta wczuta, to tylko żart.
Zawsze się znajdzie pajac, który jest pajacem. To po pierwsze.
Po drugie, odnosiłem się raczej do komentarzy, nie do kawału
@pozeracz_kotow
Ty normalny jesteś?
W Londynie mieliśmy najgorszy występ w historii występów polskiej reprezentacji na Igrzyskach (czasów stalinowskich nie liczę), ale mamy się cieszyć bo jesteśmy przed Rumunią, albo Austrią która jest potęgą w sportach zimowych?
O tym, że jesteśmy za Koreą Północną, Białorusią, Kazachstanem, Czechami już nie wspomnisz?
Już nie mówiąc o Węgrach, którzy zdobyli 8 złotych medali, czy Ukrainie, która zdobyła 20 medali.
Boże, ciekawe ile płacą za uprawianie takiej propagandy sukcesu...
Ty normalny jesteś?
W Londynie mieliśmy najgorszy występ w historii występów polskiej reprezentacji na Igrzyskach (czasów stalinowskich nie liczę), ale mamy się cieszyć bo jesteśmy przed Rumunią, albo Austrią która jest potęgą w sportach zimowych?
O tym, że jesteśmy za Koreą Północną, Białorusią, Kazachstanem, Czechami już nie wspomnisz?
Już nie mówiąc o Węgrach, którzy zdobyli 8 złotych medali, czy Ukrainie, która zdobyła 20 medali.
Boże, ciekawe ile płacą za uprawianie takiej propagandy sukcesu...
NOSTRI napisał/a:
To olimpiada była w Polsce
Olimpiada chuj wie, ale Igrzyska Olimpijskie na pewno nie.
Szczerze, jak sie przyjrzec uwazniej produkcji medalistow jaka ma miejsce w wielkich potegach sportowych to ja wole cieszyc sie naszymi malymi sukcesami niz bezwzglednym treningiem i eliminacja slabszych od najmlodszych lat. W ostatecznej klasyfikacji bylismy 30 chyba, na troche ponad 200 panstw. Czego Wy oczekujecie? Majac baze szkoleniowa taka a nie inna, taka a nie inna organizacje wszystkiego to raczej adekwatny wynik.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów