18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 45 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
NWC 2012-08-18, 16:37 1
Fakt, ze sie nie popisali aczkolwiek nie ma co pierdolić o tym bo i tak są nieźli!

Prawdziwy mężczyzna jest w stanie zarobić więcej pieniędzy niż jego kobieta jest w stanie wydać...
Zgłoś
BongMan 2012-08-18, 18:47 10
Nieźli są? Ostatnie miejsce w najsłabszej grupie i żadnego wygranego meczu na zawodach organizowanych u siebie. Wstyd i hańba.

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
Jurny_Ziemniak 2012-08-18, 23:24 31
BongMan napisał/a:

Nieźli są? Ostatnie miejsce w najsłabszej grupie i żadnego wygranego meczu na zawodach organizowanych u siebie. Wstyd i hańba.

To olimpiada była w Polsce

UWAGA!
Moje posty mają postać humorystyczną.
Nie mam na celu nikogo nimi obrazić.
>>Kliknij! <<
Zgłoś
Breakdrowser 2012-08-19, 1:37 2
BongMan napisał/a:

Zgłoś
C................r 2012-08-19, 1:38
NOSTRI napisał/a:

To olimpiada była w Polsce

nieee, ale on pewnie pomyślał że Euro to też był igrzyska
Zgłoś
Jozekban 2012-08-19, 1:38 1

When you notice an insect on the ground, do you stop to consider it a fool? The life of an insect is so beneath you that it would be a waste of your time to even consider judging it. That would be an accurate summation of my feelings towards you humans.
Zgłoś
typo 2012-08-19, 1:39 2
A co mieli być dobrzy. Bo widzicie, nawet jak do ruskich wracają medaliści to dostają chociażby furę. U nas natomiast przyspawane do stołków kurwy zwane działaczami medalistom zarzucają doping, albo kładą kłody pod nogi (Zieliński i Włodarczyk).

To po chuj wygrywać. Jak zarząd nie chce, to zawodnicy mają?
Zgłoś
pozeracz_kotow 2012-08-19, 1:55 15
BongMan napisał/a:

Rozumiem, że to jeden z Twoich słynnych dowcipów, bo nie wierzę, że jesteś takim cepem, że nie potrafisz doczytać, że chodzi o igrzyska...

Ogólnie pierdolenie - byliśmy w klasyfikacji przed: Kanadą, Szwecją, Meksykiem, Turcją.

Mieliśmy więcej medali od: Chorwacji, Rumunii, Danii.

Także trochę szacunku dla naszych PRAWDZIWYCH sportowców, nie to co te pizdy, które kopią piłkę i niezależnie od wyniku są uznawani za gwiazdy.

Pij - nie bądź Jehowy!
Zgłoś
~Bambi~ 2012-08-19, 8:54
@up

Dokładnie. A taka Austria nie zdobyła żadnego medalu ale oni sobie odbiją na zimowych, a my niekoniecznie

Emerytowany saren
Zgłoś
Spiddy 2012-08-19, 9:09 5
Heh, tak żeście Bongmana pocisneli, że spierdolił. TAK TRZYMAĆ SADOLE!

Życie to pieniądz imperatora, dobrze go wydaj
Zgłoś
pieto90 2012-08-19, 9:21 1
BongMan napisał/a:

o kurwa, BongMan
Zgłoś
BongMan 2012-08-19, 9:52 1
No kurwa nie doczytałem. Zobaczyłem "polska reprezentacja" i od razu miałem przed oczami tych pokrzywionych zjebów.

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
Suka_Blyat 2012-08-19, 10:22
Z naszą narodową mentalnością myślimy, że we wszystkim musimy być najlepsi, że w piłce najlepsi, na igrzyskach najlepsi, jednak, gdy przegrywamy to po prostu uwielbiamy rozmyślać nad naszymi porażkami, ale jednocześnie nie pamiętamy o naszych sukcesach, choćby w siatkówce, podobno w żużlu też jest nieźle, w tenisie kobiet też możemy się pochwalić ostatnim dość niezłym sukcesem. Tak samo uwielbiamy narzekać na sytuację polityczną i gospodarczą w kraju (nie żebyśmy nie mieli powodów), albo lubimy rozpamiętywać przegrane bitwy lub powstania. Oczywiście wiem, że należy pamiętać o Bohaterach, którzy oddali życie za wolność, ale dlaczego do jasnej cholery nie pamiętamy o naszych sukcesach historycznych, choćby bitwa pod Grunwaldem (pierwsze święto nie kościelne w Europie ustanowione przez Jagiełłę w I rocznicę bitwy pod Grunwaldem), bitwa pod Chocimiem, Kłuszyn, i wiele innych i z tych okazji nie urządzamy świąt...
Zgłoś
aleksander6 2012-08-19, 10:33
@up - zawsze musi się trafić jakiś pajac który prawi wywody i odnosi kawał do sytuacji gospodarczej i historii Polski. Po co ta wczuta, to tylko żart.

Gerade Tatsachen gibt es nicht, nur Interpretationen.

www.facebook.com/hipknowshop
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów