Polska reprezentacja udowodniła, że Jaś Fasola nie był jedynym komediowym elementem igrzysk.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
45 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Fakt, ze sie nie popisali aczkolwiek nie ma co pierdolić o tym bo i tak są nieźli!
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
BongMan napisał/a:
Nieźli są? Ostatnie miejsce w najsłabszej grupie i żadnego wygranego meczu na zawodach organizowanych u siebie. Wstyd i hańba.
NOSTRI napisał/a:
nieee, ale on pewnie pomyślał że Euro to też był igrzyska
To olimpiada była w Polsce
When you notice an insect on the ground, do you stop to consider it a fool? The life of an insect is so beneath you that it would be a waste of your time to even consider judging it. That would be an accurate summation of my feelings towards you humans.
A co mieli być dobrzy. Bo widzicie, nawet jak do ruskich wracają medaliści to dostają chociażby furę. U nas natomiast przyspawane do stołków kurwy zwane działaczami medalistom zarzucają doping, albo kładą kłody pod nogi (Zieliński i Włodarczyk).
To po chuj wygrywać. Jak zarząd nie chce, to zawodnicy mają?
To po chuj wygrywać. Jak zarząd nie chce, to zawodnicy mają?
BongMan napisał/a:
Nieźli są? Ostatnie miejsce w najsłabszej grupie i żadnego wygranego meczu na zawodach organizowanych u siebie. Wstyd i hańba.
Rozumiem, że to jeden z Twoich słynnych dowcipów, bo nie wierzę, że jesteś takim cepem, że nie potrafisz doczytać, że chodzi o igrzyska...
Ogólnie pierdolenie - byliśmy w klasyfikacji przed: Kanadą, Szwecją, Meksykiem, Turcją.
Mieliśmy więcej medali od: Chorwacji, Rumunii, Danii.
Także trochę szacunku dla naszych PRAWDZIWYCH sportowców, nie to co te pizdy, które kopią piłkę i niezależnie od wyniku są uznawani za gwiazdy.
Dokładnie. A taka Austria nie zdobyła żadnego medalu ale oni sobie odbiją na zimowych, a my niekoniecznie
Życie to pieniądz imperatora, dobrze go wydaj
BongMan napisał/a:
o kurwa, BongMan
No kurwa nie doczytałem. Zobaczyłem "polska reprezentacja" i od razu miałem przed oczami tych pokrzywionych zjebów.
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Z naszą narodową mentalnością myślimy, że we wszystkim musimy być najlepsi, że w piłce najlepsi, na igrzyskach najlepsi, jednak, gdy przegrywamy to po prostu uwielbiamy rozmyślać nad naszymi porażkami, ale jednocześnie nie pamiętamy o naszych sukcesach, choćby w siatkówce, podobno w żużlu też jest nieźle, w tenisie kobiet też możemy się pochwalić ostatnim dość niezłym sukcesem. Tak samo uwielbiamy narzekać na sytuację polityczną i gospodarczą w kraju (nie żebyśmy nie mieli powodów), albo lubimy rozpamiętywać przegrane bitwy lub powstania. Oczywiście wiem, że należy pamiętać o Bohaterach, którzy oddali życie za wolność, ale dlaczego do jasnej cholery nie pamiętamy o naszych sukcesach historycznych, choćby bitwa pod Grunwaldem (pierwsze święto nie kościelne w Europie ustanowione przez Jagiełłę w I rocznicę bitwy pod Grunwaldem), bitwa pod Chocimiem, Kłuszyn, i wiele innych i z tych okazji nie urządzamy świąt...
@up - zawsze musi się trafić jakiś pajac który prawi wywody i odnosi kawał do sytuacji gospodarczej i historii Polski. Po co ta wczuta, to tylko żart.
www.facebook.com/hipknowshop
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów