18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
Polska reprezentacja
H................g • 2012-08-18, 16:04
Polska reprezentacja udowodniła, że Jaś Fasola nie był jedynym komediowym elementem igrzysk.
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
NWC 2012-08-18, 16:37 1
Fakt, ze sie nie popisali aczkolwiek nie ma co pierdolić o tym bo i tak są nieźli!

Prawdziwy mężczyzna jest w stanie zarobić więcej pieniędzy niż jego kobieta jest w stanie wydać...
Zgłoś
BongMan 2012-08-18, 18:47 10
Nieźli są? Ostatnie miejsce w najsłabszej grupie i żadnego wygranego meczu na zawodach organizowanych u siebie. Wstyd i hańba.

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
Jurny_Ziemniak 2012-08-18, 23:24 31
BongMan napisał/a:

Nieźli są? Ostatnie miejsce w najsłabszej grupie i żadnego wygranego meczu na zawodach organizowanych u siebie. Wstyd i hańba.

To olimpiada była w Polsce

UWAGA!
Moje posty mają postać humorystyczną.
Nie mam na celu nikogo nimi obrazić.
>>Kliknij! <<
Zgłoś
Breakdrowser 2012-08-19, 1:37 2
BongMan napisał/a:

Zgłoś
C................r 2012-08-19, 1:38
NOSTRI napisał/a:

To olimpiada była w Polsce

nieee, ale on pewnie pomyślał że Euro to też był igrzyska
Zgłoś
Jozekban 2012-08-19, 1:38 1

When you notice an insect on the ground, do you stop to consider it a fool? The life of an insect is so beneath you that it would be a waste of your time to even consider judging it. That would be an accurate summation of my feelings towards you humans.
Zgłoś
typo 2012-08-19, 1:39 2
A co mieli być dobrzy. Bo widzicie, nawet jak do ruskich wracają medaliści to dostają chociażby furę. U nas natomiast przyspawane do stołków kurwy zwane działaczami medalistom zarzucają doping, albo kładą kłody pod nogi (Zieliński i Włodarczyk).

To po chuj wygrywać. Jak zarząd nie chce, to zawodnicy mają?
Zgłoś
pozeracz_kotow 2012-08-19, 1:55 15
BongMan napisał/a:

Rozumiem, że to jeden z Twoich słynnych dowcipów, bo nie wierzę, że jesteś takim cepem, że nie potrafisz doczytać, że chodzi o igrzyska...

Ogólnie pierdolenie - byliśmy w klasyfikacji przed: Kanadą, Szwecją, Meksykiem, Turcją.

Mieliśmy więcej medali od: Chorwacji, Rumunii, Danii.

Także trochę szacunku dla naszych PRAWDZIWYCH sportowców, nie to co te pizdy, które kopią piłkę i niezależnie od wyniku są uznawani za gwiazdy.

Pij - nie bądź Jehowy!
Zgłoś
~Bambi~ 2012-08-19, 8:54
@up

Dokładnie. A taka Austria nie zdobyła żadnego medalu ale oni sobie odbiją na zimowych, a my niekoniecznie

Emerytowany saren
Zgłoś
Spiddy 2012-08-19, 9:09 5
Heh, tak żeście Bongmana pocisneli, że spierdolił. TAK TRZYMAĆ SADOLE!

Życie to pieniądz imperatora, dobrze go wydaj
Zgłoś
pieto90 2012-08-19, 9:21 1
BongMan napisał/a:

o kurwa, BongMan
Zgłoś
BongMan 2012-08-19, 9:52 1
No kurwa nie doczytałem. Zobaczyłem "polska reprezentacja" i od razu miałem przed oczami tych pokrzywionych zjebów.

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
Suka_Blyat 2012-08-19, 10:22
Z naszą narodową mentalnością myślimy, że we wszystkim musimy być najlepsi, że w piłce najlepsi, na igrzyskach najlepsi, jednak, gdy przegrywamy to po prostu uwielbiamy rozmyślać nad naszymi porażkami, ale jednocześnie nie pamiętamy o naszych sukcesach, choćby w siatkówce, podobno w żużlu też jest nieźle, w tenisie kobiet też możemy się pochwalić ostatnim dość niezłym sukcesem. Tak samo uwielbiamy narzekać na sytuację polityczną i gospodarczą w kraju (nie żebyśmy nie mieli powodów), albo lubimy rozpamiętywać przegrane bitwy lub powstania. Oczywiście wiem, że należy pamiętać o Bohaterach, którzy oddali życie za wolność, ale dlaczego do jasnej cholery nie pamiętamy o naszych sukcesach historycznych, choćby bitwa pod Grunwaldem (pierwsze święto nie kościelne w Europie ustanowione przez Jagiełłę w I rocznicę bitwy pod Grunwaldem), bitwa pod Chocimiem, Kłuszyn, i wiele innych i z tych okazji nie urządzamy świąt...
Zgłoś
aleksander6 2012-08-19, 10:33
@up - zawsze musi się trafić jakiś pajac który prawi wywody i odnosi kawał do sytuacji gospodarczej i historii Polski. Po co ta wczuta, to tylko żart.

Gerade Tatsachen gibt es nicht, nur Interpretationen.

www.facebook.com/hipknowshop
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów