Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
A składki trza płacić, bo tak! A do lekarza to zapraszamy prywatnie. Chuj mnie strzela
A pewnie jak 95% społeczeństwa głosowałeś za socjalistami.
Mam przepuklinę jądra miażdżystego L5-S1 o wymiarach 8x15x19
Kiedyś w pracy wstałem z fotela i jeb.. nie wyprostowałem się a noga prawa w pozycji zgiętej chuj wi co to .
do szpitala nie ma chuja jechać bo się wystoję (kiedyś czekałem 4 godziny bo mnie złąpałą kolka nerkowa lekarz powiedział że teraz ma wypisy i muszę czekać i czekałem tak 4 godziny ) pogotowie nie przyjedzie wolnej karetki nie ma a jeśli mogę chodzic to do przychodni a jeśłi nie to mój przypadek nie jest zagrożeniem życia czy jakoś tak .. więc zadzwoniłem do rodzinnej .
Zawieźli mnie na zastrzyk do rodzinnej z naklofenu przeszło po 10 zastrzykach (5 dni po 2 zastrzyki rano i popołudniu ).
Skierowanie do neurologa a od neurologa na rezonans oczywiście miesiąc czekania na rezonans i tak sie udało szybko bo w tym rejonie czeka sie ok 3-4 miesiace :/ ale z pieczątką PILNE i opisem rwa kulszowa .
Po rezonansie 3 tyg na opis ... w miedzy czasie znowu jebneło :/ znowu zastrzyki chodziłem przez tydzień jak dziadek 90 letni zgarbiony .
w Lutym odebrałem opis i do neurologa a od niego skierowanie do neurochirurga na NFZ .. które mogę sobie w dupę wsadzić bo najbliższy termin 2021 chyba czerwiec albo coś juz nie pamietam ale w każdym szpitalu w okolicy dopiero na 2021 . Prywatnie przez kowida wszyscy się KURWA pochowali nie przyjmuja do odwołąnia teraz w sierpniu znowu mnie chwyciło tym razem 2 tyg zastrzykó w i czopków ... zadzwoniłęm do chyba 6 lekarzy z MIelca Tarnowa Rzeszowa i ?? i chuj ... dalej nie przyjmują KURWA PRYWATNIE od marca nie przyjmuja tyle kasy kurwa mac mają ze mogą sobie na to pozwolić.
O dziwo jedna prywatna klinika oddzwoniła że jeden lekarz od Września przyjmuje wizyta połowa września 250 zł wizyta .... chuj do tego czasu cza cierpieć jakos chodzę kuleje bo kuleję czasem sie zapominam i sie za szybko obrócę i odrazu to czuje jakby mi ktoś nóż w kręgosłup wbił pod napięciem . i co zrobić i nic pan nie zrobisz :/
Najlepsze jest to że według portalów Znany..... wizyta 5 min po czym skierowanie do swojego szpitala tryb pilny operacja ... w terminie paru dni ...
Jak to sie smiejemy w robocie NACJONALIZACJA LECZENIA PRYWATYZACJA ZYSKÓW
taka służba zdrowia :/ a no nie przepraszam nakflfen w zastrzykach na 50% odpłątności za 5 zł zamiast 11 :/ i czopki za 12 zł zamast 25 :/ tyle nic wiećej a lekarze chuj nie maja gdzie upychać kasy jak nie porszaki to wille z basenami o wczasach nie mowie :/
A składki trza płacić, bo tak! A do lekarza to zapraszamy prywatnie. Chuj mnie strzela
Na NFZ brak miejsc ale zapraszam po 16 za 200 zł wyleczymy
Poradnie maja obowiązek Cię przyjąć
(wiem że ciężko się dodzwonić ale kurwa jeśli nie dajesz rady zadzwonić 20 czy tam 40 razy do przychodni/poradni to zbierz dupę i idź tam.
Oczywiście że maja obowiązek ale nie wiem czy byłeś kiedykolwiek na poradni .. system kwalifikacji jest podzielony na 3 segmenty tryb pilny zagrożenie życia czas natychmiastowy ( ale i u mnie w mieście było nie raz że ktoś z rozje... tętnicą czekał poczekalni z 10 ręcznikami już prawie leżąc z braku krwi ,
tryb przyśpieszony niezagrażający życiu do 2 godzin i tryb normalny nie wymagajacy pilnej porady tu możesz czekac i nawet 10 godzin ( i uwierz mi nawet osoby pracujące w szpitalu które znam nie raz mówili że ktoś czekał pare godzin pojechał do innego miasta do 40 km i dostał pomoć od ręki) . Sam z dzieckiem czekałem chyba kiedyś 3 godziny dusiło młodego ąz wymiotował w szpitalu czekaliśmy praktycznie w kiblu i zygał żółcią po czym dostał inhalacje ..... skończyło sie prywatnie o 1 w nocy u lekarza pediatry za 150 zł całę szczęscie że miałem do kogo zadzonić .
To powiem wam tak...
No kurwa ciężki przypadek. Jedyna 100% pewna terapia to PAVULON...
a gdzie on poszedł z tą rwą kulszową ? Na SOR? Do szpitala na rwę kulszową nie biorą. Pewnie dostał zastrzyk przeciwbólowy i polecenie wizyty u lekarza domowego, a ponieważ zastrzyk przeciwbólowy jest o przedłużonym działaniu to nie działa od razu , więc wyszedł na czworakach. Pewnie kazali mu czekać , aż zacznie działać, ale jaśnie kurwa pan oburzony, że go na oddział nie wzięli z rwą kulszową chciał zrobić z siebie ofiarę systemu. Jak zwykle film bez kontekstu , a pawie gówno łykają i napierdalają bezmyślnie.
Ty też nie znasz całej sytuacji a pierdolisz smuty.
nie śłużba tylko ochrona zdrowia to po pierwsze. Po drugie SOR jest to oddział który powinien przyjmować tylko pacjentów z zagrożeniem życia a nie Januszy z rwą kulszową.... wiec niech się Ci idioci nauczą jeździć do lekarza pierwszego kontaktu i nie zawracają dupę byle gównem na oddziale ratunkowym. "Ja tu siedze od 11" XD- to se k***a posiedzisz jeszcze 5h .. najwidoczniej pomoc tej pani odroczyli bo jest j***ną tępą dzidą która nie wiem do czego jest ten oddział.
Pozdrawiam cieplutko
Nawet takich nie przyjmują przynajmniej w Płocku przypadek mojej żony opisałem w komentarzu wyżej nie chcę się powtarzać
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów