📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
A składki trza płacić, bo tak! A do lekarza to zapraszamy prywatnie. Chuj mnie strzela
To wcale nie jest zabawne. Kiedyś dopadła mnie rwa kulszowa to po mieszkaniu też chodziłem na czworaka. Ból jest taki, że największego twardziela kładzie na łopatki. A lekarzowi który spławił pacjenta z rwą... no to cóż, szczere życzenia żeby go okradli, policja zabrała prawko a żona przyprawiła rogi do nieba.
heh kiedyś ponad 3h czekałam na oddziale do przyjęcia i ciągle mi powtarzali że lekarz na sorze ratuje życie xd a okazało się że przez ten cały czas siedział w gabinecie
Życzę temu lekarzowi, żeby się jego baba z murzynem skurwiła. Natomiast jeżeli to była lekarka, to niech jej dziecko wpadnie pod tramwaj (może ktoś zdąży nagrać taką scenkę)
Frajer! Mi jak na żywca fest wrośnięte druty ortopedyczne z nadgarstka ordtopedzio próbował w swym gabinecie wyrywać zwykłymi kombinerkami i gdy mnie zabolało to zdrowym łapskiem zamachałem się na doktorka jednocześnie z okrzykiem Urwa!!! prawie mu w ryj nie przyjebawszy i natychmiast było wypisane skierowanie do szpitala na wyciąganie drutów w znieczuleniu ogólnym.
Jak pewna lekarka zakwestionowała istnienie koronawirusa, to sąd lekarski ją wykluczył z zawodu.
No to skoro ten zakwestionował rwę to może to samo???
A tak serio, życzę tej kurwie by zdychał w męczarniach. Jebane konowały...
No to skoro ten zakwestionował rwę to może to samo???
A tak serio, życzę tej kurwie by zdychał w męczarniach. Jebane konowały...
tak wielu komentuje i narzeka, lecz nikt nie podniósł dupy, aby człowiekowi pomóc. brawo, brawo. polsko dokąd zmierzasz?
Tak jak i w innych zawodach. Jest jakiś procent profesjonalistów, ludzi którzy kochają to co robią. Reszta to chuje i cwaniaki.
a gdzie on poszedł z tą rwą kulszową ? Na SOR? Do szpitala na rwę kulszową nie biorą. Pewnie dostał zastrzyk przeciwbólowy i polecenie wizyty u lekarza domowego, a ponieważ zastrzyk przeciwbólowy jest o przedłużonym działaniu to nie działa od razu , więc wyszedł na czworakach. Pewnie kazali mu czekać , aż zacznie działać, ale jaśnie kurwa pan oburzony, że go na oddział nie wzięli z rwą kulszową chciał zrobić z siebie ofiarę systemu. Jak zwykle film bez kontekstu , a pawie gówno łykają i napierdalają bezmyślnie.
Takie rzeczy tylko w Płocku, tamtejszy szpital jest z tego sławny na całą okolicę no i Polskę. Szkoda chłopa, na pewno bym mu pomógł.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów