📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
@MrPink
Mysle ze w obecnych czasach to predzej komunistyczna partia mialaby przewage nad nazistowska.
Gdybyś nie głosował na mniejsze zło, to do rządu mogłyby wejść partie, które obecnie się nie dostają, bo miażdżąca przewaga PO i PiS im na to nie pozwala : P
Głosowanie na "mniejsze zło" jakim jest PO i jeszcze obnoszenie się z tym jest oznaką kretynizmu. Od lat PO oraz PiS rozpieprzają nasz kraj a ludzie i tak na nie głosują, bo "mniejsze zło". Kurwa, ruszcie łepetynami i zagłosujcie na coś innego, zamiast ciągle na tych samych złodziei i oszustów. Mam dosyć oglądania mord tych zakłamanych imbecyli w tv, mógłby się w końcu zmienić skład personalny, ale niekoniecznie na gejów, transwestytów i innych dewiantów.
Mysle ze w obecnych czasach to predzej komunistyczna partia mialaby przewage nad nazistowska.
Cytat:
2. Nie głosując tak naprawdę przyczyniasz się do wygranej wygrywającej frakcji. matematyka. dlatego wolę mieć jednak jakiś tam wpływ na to, kto rządzi krajem w którym mieszkam.
Gdybyś nie głosował na mniejsze zło, to do rządu mogłyby wejść partie, które obecnie się nie dostają, bo miażdżąca przewaga PO i PiS im na to nie pozwala : P
Głosowanie na "mniejsze zło" jakim jest PO i jeszcze obnoszenie się z tym jest oznaką kretynizmu. Od lat PO oraz PiS rozpieprzają nasz kraj a ludzie i tak na nie głosują, bo "mniejsze zło". Kurwa, ruszcie łepetynami i zagłosujcie na coś innego, zamiast ciągle na tych samych złodziei i oszustów. Mam dosyć oglądania mord tych zakłamanych imbecyli w tv, mógłby się w końcu zmienić skład personalny, ale niekoniecznie na gejów, transwestytów i innych dewiantów.
@up.
Kurwa, gdzie ja napisałem, że głosuję na PO? Jesteś typowym przykładem tępego buca, który postrzega wszystkich otaczających go ludzi w kategoriach, o których napisałem w pierwszym poście pod tym tematem... Mniejszym złem może też być partia, która w jakimś stopniu ma poglądy wspólne z twoimi, ale nie do końca, która zrobi mniej wstydu na arenie międzynarodowej, która postuluje zmiany w dziedzinach ciebie interesujących/najbardziej dotyczących w kierunku przynajmniej w niewielkim stopniu zgodnym z tym którego oczekujesz. dla twojej wiadomości: NIE GŁOSOWAŁEM NA PO. i chuj z tobą
Kurwa, gdzie ja napisałem, że głosuję na PO? Jesteś typowym przykładem tępego buca, który postrzega wszystkich otaczających go ludzi w kategoriach, o których napisałem w pierwszym poście pod tym tematem... Mniejszym złem może też być partia, która w jakimś stopniu ma poglądy wspólne z twoimi, ale nie do końca, która zrobi mniej wstydu na arenie międzynarodowej, która postuluje zmiany w dziedzinach ciebie interesujących/najbardziej dotyczących w kierunku przynajmniej w niewielkim stopniu zgodnym z tym którego oczekujesz. dla twojej wiadomości: NIE GŁOSOWAŁEM NA PO. i chuj z tobą
Niektórzy ludzie zachowują się jak niedorozwinięte dzieci, jedno słowo i plują śliną na prawo i lewo, drą mordę jak pojebane a później się dziwią, że ludzie ich nie lubią.
@down
Ja bym to sprostował: Jesteś lewakiem- zabij się, nie jesteś to idź głosować na to co uważasz za słuszne.
Nie denerwuj się tak. Jakieś kompleksy masz? Nie głosujesz na PO to spoko. Głosujesz to chujowo. Prosta sprawa. Why so serious?
Obecnie za "mniejsze zło" uznawane jest PO albo PiS, w zależności od tego kto Ci bardziej pasuje, więc naturalnym jest, że pomyślałem, że zagłosowałeś na którąś z tych partii.
Niektórzy ludzie zachowują się jak niedorozwinięte dzieci, jedno słowo i plują śliną na prawo i lewo, drą mordę jak pojebane a później się dziwią, że ludzie ich nie lubią.
@down
Ja bym to sprostował: Jesteś lewakiem- zabij się, nie jesteś to idź głosować na to co uważasz za słuszne.
"Ludzie w życiu chcą iść na skróty, a ja mam proste rady. Chcesz być chudy - nie żryj grubasie. Chcesz mieć pieniądze - weź się za robotę leniu. Chcesz być szczęśliwy - znajdź sobie kogoś".
Tak i ja: jesteś lewakiem głosuj na Palikota, jesteś prawicowcem: głosuj na Korwina. Jeśli masz poglądy pośrednie trudno! zaciśnij zęby i zagłosuj na tego z nich który wydaje ci się lepszy, a jeśli już całkiem żaden z tych typów poglądowych ci nie pasuje - NIE GŁOSUJ W OGÓLE.
Tak i ja: jesteś lewakiem głosuj na Palikota, jesteś prawicowcem: głosuj na Korwina. Jeśli masz poglądy pośrednie trudno! zaciśnij zęby i zagłosuj na tego z nich który wydaje ci się lepszy, a jeśli już całkiem żaden z tych typów poglądowych ci nie pasuje - NIE GŁOSUJ W OGÓLE.
Ja tam różnicy między Polską rządzoną przez SLD, PIS, czy PO nie widzę. Oczywiście inne mordy są pokazywane częściej w naszej "wolnej" tv, inna indoktrynacja i inne demagogiczne pierdolenie i jedyna tak różnica, a szary człowiek jak zapierdalał za najniższą krajową tak zapierdala do dziś. Czy coś się zmieniło od kiedy Kaczory padły i w końcu po ciemnych wiekach polska młodzież wybrała liberałów ? Aborcja, prostytucja, miękkie narkotyki, biurokracja, administracja itd. itp. jest ciągle na tym samym jebany etapie. Więc proszę nie pierdolić, że wybieracie mniejsze zło bo wybieracie tylko twarze, które chcecie częściej oglądać i którym ktoś fajniejszą przemowę napisał.
A tak mimochodem to zastanawiające jest jeszcze to, że tak wielu ludzi wierzy w tą pseudo demokrację (pośrednią), w której "Twój wybór mający wpływ na losy państwa". Jedynie wprowadzenie rządów i ustroju na podobieństwo Szwajcarii może coś zmienić bo pazerne świnie przestaną pchać się do koryta.
A tak mimochodem to zastanawiające jest jeszcze to, że tak wielu ludzi wierzy w tą pseudo demokrację (pośrednią), w której "Twój wybór mający wpływ na losy państwa". Jedynie wprowadzenie rządów i ustroju na podobieństwo Szwajcarii może coś zmienić bo pazerne świnie przestaną pchać się do koryta.
Brakuje czegoś o Polsce C
dla twojej wiadomości: NIE GŁOSOWAŁEM NA PO. i chuj z tobą
+1 ode mnie, świetnie zakończona wypowiedź
p.s.
też odniosłem wrażenie, że głosowałeś na PO.
MrPink napisał/a:
Komiks idealnie odzwierciedla tępotę i to jak bardzo jest zindoktrynowany nasz naród...
Dostałbyś więcej piw gdyby gimbusom chciało się znaleźć znaczenie słowa "zindoktrynowany". Nice try though.
dth napisał/a:
Hehe, o ironio To chyba Twój komentarz do własnego postu i stwierdzenia odnośnie lewicowców. LOL
@sanger
Napisalem zupelnie bez emocji aby sie zabili, oni doradziliby mi to samo, wiec w czym problem?
Napisalem zupelnie bez emocji aby sie zabili, oni doradziliby mi to samo, wiec w czym problem?
Szejdziur napisał/a:
Dostałbyś więcej piw gdyby gimbusom chciało się znaleźć znaczenie słowa "zindoktrynowany". Nice try though.
Masz rację przyjacielu, po prostu tragedia. Kiedyś nauczyciel od polskiego opowiadał nam, jak pytał gimbusów o znaczenie różnych słów. Jedno zapadło mi w pamięci:
Co to znaczy "wyalienowany"? Odpowiedź: "Radio"
I tacy ludzie wybierają naszych przywódców, to czego wy się kurwa spodziewacie?!
Nawiązanie do wypowiedzi tofura:
Cytat:
zagłosował bym pewnie za komunistyczną (mniejsze zło )
Komunizm jako mniejsze zło? No chyba nie...
Ż-A-D-N-A partia nie osiągnie wiele przez jedną kadencję, dlatego choć nie lubię polityki cieszę się że PO jest po raz drugi na górze i może cokolwiek zrobi...
Szczerze mówiąc PIS byłby nawet ok gdyby nie mały książę. Kłapie dziobem cały czas, a jak jego najbliżsi współpracownicy doradzają mu inaczej niż on sobie umyśli - to na kopach wywala z partii. Dlatego też PIS nie ma szansy na wygrane wyboru dopóki kaczor będzie tam siedział. A szkoda...
tylko JKM
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów