📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Pewnie Dżesiki wyklęte na emigracji
Czemu się do młodych przypierdalacie skoro to ta stara zapluta pizda zaczęła bydło robić?
Niech spierdala do swojego kraju!!! Ta z chipsami oczywiście
@Hranipex - języki anglosaskie mają jedną zasadę - każdy mówi jak chce, nawet na trzeźwo. Po pijaku nimca od angola nie odróżnisz.
Już tłumaczę.
-wy pisowskie kurwy. W Polsce nie ma demokracji.
-w Polsce jest demokracja nie znasz sie.
-demokracja, demokracja!
-Aśka głosujemy demokratycznie. Wpierdol spuszczasz?
-tak.
-tak.
-what?
-jebnij jej.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
-wy pisowskie kurwy. W Polsce nie ma demokracji.
-w Polsce jest demokracja nie znasz sie.
-demokracja, demokracja!
-Aśka głosujemy demokratycznie. Wpierdol spuszczasz?
-tak.
-tak.
-what?
-jebnij jej.
chavs - tak zwana patologia, nie pracuje od 2 lub 3 pokolen, doswiadczeni w pobieraniu zasilkow, srednia wieku zachodzenia w ciaze to 16lat, srednia liczba dzieci to 3 lub 4, w 90% brak slubu zeby oficialnie byc samotna matka (bo wieksze zasilki) w 99% rasistowskie kurwy naglosniej krzyczace "jebani obcokrajowcy, zabieraja namprace"
szkoda dziewczyny, nie wytrzymala i teraz bedzie miala duze problemy. Powinna zadzwonic na policje i zglosic "mowe nienawisci, podszyta pobudkami rasistowskimi" pozniej powinna jeszcze kulturalnie podpuscic idiotke (kolezanka powinna nagrywac ukradkiem na telefon)
Oczywiscie kurwa z chipsami dostalaby jakies pouczenie i moze ze 20 funciakow kary (ktorej by i tak nie zaplacila) ale lepszego rozwiazania (legalnego) nie widze... :/
chavs - tak zwana patologia, nie pracuje od 2 lub 3 pokolen, doswiadczeni w pobieraniu zasilkow, srednia wieku zachodzenia w ciaze to 16lat, srednia liczba dzieci to 3 lub 4, w 90% brak slubu zeby oficialnie byc samotna matka (bo wieksze zasilki) w 99% rasistowskie kurwy naglosniej krzyczace "jebani obcokrajowcy, zabieraja namprace"
szkoda dziewczyny, nie wytrzymala i teraz bedzie miala duze problemy. Powinna zadzwonic na policje i zglosic "mowe nienawisci, podszyta pobudkami rasistowskimi" pozniej powinna jeszcze kulturalnie podpuscic idiotke (kolezanka powinna nagrywac ukradkiem na telefon)
Oczywiscie kurwa z chipsami dostalaby jakies pouczenie i moze ze 20 funciakow kary (ktorej by i tak nie zaplacila) ale lepszego rozwiazania (legalnego) nie widze... :/
Anglicy i polaczki w UK to są bardzo zabawni ludzie. Każdy sępi zasiłki, chleją na potęgę i śmią jeszcze komuś zarzucać jakieś wyimaginowane pierdoły.
Rebeliant_ZPF : co ty wogóle bredzisz. stara baba się przywaliła do normalnych dziewczyn.słuchaj sam mieszkam w UK, i jakby mi taka stara krowa sie zaczeła rzucac to raczej bym sie bronił. ty chyba rownież.
pomyśl jeszcze raz coś napisał. bo bredzisz.
pomyśl jeszcze raz coś napisał. bo bredzisz.
SirMajkel - kolejny znawca. Prowadze drukarnie w UK, nie pobieralem nigdy zadnego zasiłlku, nie chlam, dobrze zarabiam i wsypujesz mnie tego samego worka co Janusz z budowy ?
Akurat tak się składa, że ostatniego lata pracowałem w Szkocji. Co chwile na ulicy widać ćpunów zapierdalających po kolejną dawkę do dilera. Brudasów i innych chlejusów też było całkiem sporo. Gdy poszedłem pierwszy raz do ichniejszego pubu na impreze integracyjną, pod koniec przyjebała się do nas jakaś ućpana baba i zaczęła wyzywać od najgorszych. Tam po prostu tak jest. Dużo gówna do utylizacji.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów