Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Od strony niemieckiej czy na stronę niemiecka? Pierdol się z tic toc’kiem. Portal dla niedojebów umysłowych. Zrób sobie „czelendż” z wsadzaniem fiuta między drzwi.
Ale czemu?
Od strony niemieckiej czy na stronę niemiecka? Pierdol się z tic toc’kiem. Portal dla niedojebów umysłowych. Zrób sobie „czelendż” z wsadzaniem fiuta między drzwi.
No widziany od strony niemieckiej. Czego, kurwa, nie rozumiesz? I chuj że na tik toku? Aż takie znaczenie ma źródło filmiku czy ważniejsza jest jego treść? Jakby ten sam filmik był na YouTube, to już by był spoko i interesujący? Ale że tik tok, to już filmik jest chujowy? Jedynym niedojebem umysłowym jesteś tutaj ty. Nie polecę Ci "czelendżu" z wsadzaniem fiuta między drzwi, bo nie miałbyś czego między nie wsadzić.
Nie sądziłem, że nadejdą czasy, gdy Niemiec będzie zazdrościł czegoś Polakowi.
Kobiet nam zazdroszczą, sami mają krowy
Nie sądziłem, że nadejdą czasy, gdy Niemiec będzie zazdrościł czegoś Polakowi.
TVP ciągle o tym trąbi to nikt im nie wierzy
No widziany od strony niemieckiej. Czego, kurwa, nie rozumiesz? I chuj że na tik toku? Aż takie znaczenie ma źródło filmiku czy ważniejsza jest jego treść? Jakby ten sam filmik był na YouTube, to już by był spoko i interesujący? Ale że tik tok, to już filmik jest chujowy? Jedynym niedojebem umysłowym jesteś tutaj ty. Nie polecę Ci "czelendżu" z wsadzaniem fiuta między drzwi, bo nie miałbyś czego między nie wsadzić.
Ssij palę baranie i zacznij żyć!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów