📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
MariusR napisał/a:
za to maja 204 euro + na kazde dziecko.
A no właśnie, na dziecko. U nas na alko i petardy
Tradycyjnie, tam Sylwester na spokojnie i kultura, u nas podnieta fajerwerkami jak w latach 90.
Heliar napisał/a:
Nie sądziłem, że nadejdą czasy, gdy Niemiec będzie zazdrościł czegoś Polakowi.
Chyba za mało TVP oglądasz, przecież wg. nich Niemcy nam zazdroszczą dobrobytu już od kilku lat
Boldrik napisał/a:
A no właśnie, na dziecko. U nas na alko i petardy
Wtym roku byl zakaz sprzedazy petard ze wzgledu na to , aby ograniczyc ilosc osob poszkodowanych przy tej zabawie i nie zapelniac nie potrzebnie niemieckich SORow.
Pozatym musze powiedziec, ze przynajmnie byl porzadek 1 stycznia, a wczesniej jak co roku wszedzie byl syf od pozostalosci od petard. Jak dla mnie wybrali mniejsze zlo i wg mnie to nie byl akurat zly pomysl. Nie ze wzgledu na idiotow z poparzeniami, ale na porzadek po tej calej strzelajacej cholocie.
Heliar napisał/a:
Nie sądziłem, że nadejdą czasy, gdy Niemiec będzie zazdrościł czegoś Polakowi.
xD jedyne czego może zazdrosić bo na pewno nie pieniedzy
Najbardziej podoba mi sie jak mowia, ze niemcy sa uposledzeni. To co sie odjaniepawla w niemczech, to jakas masakra jest. W nocy nie mozna bylo wyjsc w sylwestra.
Wszystko pozamykane, maski na ryju, w budynku nie wiecej niz 5-6 osob ktore nie sa rodzina, sasiedzi na siebie donosza, podobno maj im merkelowa juz nawet transport publiczny zamknac.
Wszystko pozamykane, maski na ryju, w budynku nie wiecej niz 5-6 osob ktore nie sa rodzina, sasiedzi na siebie donosza, podobno maj im merkelowa juz nawet transport publiczny zamknac.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów