Nasza piękna ojczyzna. Zdecydowanie najwspanialszy kraj na świecie. Z piękną historią i tradycją.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
jeba* ta zjebana polske !nagorsze scierwo na swiecie szkoda ze po rozbiorach sie polska 'podniosla'
Najpiękniejsza to dopiero będzie za kilkanaście lat jako Islamska Republika Polski.
major1986 napisał/a:
jeba* ta zjebana polske !nagorsze scierwo na swiecie szkoda ze po rozbiorach sie polska 'podniosla'
won do piekła kurwo wściekła !!
AllahuAkbar napisał/a:
Najpiękniejsza to dopiero będzie za kilkanaście lat jako Islamska Republika Polski.
najpiękniejsze to dopiero będzie jak się wysadzisz w pizdu ! ale wcześniej wyruchasz swoją kozią matke !!
Miło się ogląda i nie można oderwać oczu od monitora przez te 9 min, ale zabrakło mi jednego:
edit: jednak 10min
edit: jednak 10min
Ani kraj ani panstwo ani ludzie. Polska to zwykly sredni kraj. wlasciwie to zadupie. i lepiej narazie nie bedzie. jaranie sie historia to jak wydawanie pieniedzy z wyplaty za grudzien.
najwspanialszy kraj na świecie bubuahahahahahahahahaahahah żart roku to ci sie udało
A ja tam wolę Niemcy. Zarobki lepsze, auta lepsze, drogi lepsze itd.
oozyxak0o napisał/a:
A ja tam wolę Niemcy. Zarobki lepsze, auta lepsze, drogi lepsze itd.
To jeszcze się hajtnij z Niemką, jak taki germanofil z Ciebie.
7:41 Nowy Wiśnicz kurna nie "Winicz"
i skurwiałą władzą
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów