@evildead
Jak kurwa,tylko Twój punkt widzenia skoro to zdjęcie krąży po facebooku od tygodnia...
chuj mnie boli gdzie to krąży baranie. Tak dla wyjaśnienia nie jestem autorem powyższego obrazka.
powiedz mi, co możemy zrobić, żeby zmienić zachowania szlachty (która nie tylko ruskim dawała dupy) sprzed 300-400 lat? z chęcią poczytam.
Jakiś jebany zjeb zhańbił nasze barwy narodowe i jeszcze gorszy zjeb (evildead) wrzucił to na portal a wy im jeszcze klaskacie ??
To właśnie przez takich ludzi jak wy jest tak źle w Polsce.
Jak mają nasz szanować inne narody jak sami siebie nie szanujemy ??
Swoją drogą - ta grafika mało nie połączyła feministki z narodowcami ;]
Ale chyba i jedni i drudzy (ci którzy się oburzają) nie rozumieją przekazu.
Do wszystkich oburzonych - jak to śpiewał Kazik Staszewski - "niech się wstydzi ten co robi nie ten co widzi". Autor grafiki nie sprawił że taka jest obecnie sytuacja naszego kraju - on ją widzi i przedstawił.
@ okanslig autentyk chyba z Twojego zycia ! Jestem Patriota i mam wywalona kielbache na takich jak Ty. To zdjecie powinno przedsawiac tych chujow co popsuli Polske a nie naszą ojczyzne ! Chuj w dupe autorowi !
oj bede mial warna ale co tam... jestes po prostu idiota, ktory jest slepy i nie widzi co sie dzieje, to jest pierdolona rzeczywistosc, jak widac nawet nie znasz pojecia patriotyzmu. ja, tak jak wiekszosc ludzi sadola kocha swoj kraj mimo tego ze jestesmy jebani po calosci przez wszystkich, nawet przez ludzi z naszego kraju. wiec zamilcz i splon.
Żałośni jesteście !!
Jakiś jebany zjeb zhańbił nasze barwy narodowe i jeszcze gorszy zjeb (evildead) wrzucił to na portal a wy im jeszcze klaskacie ??
To właśnie przez takich ludzi jak wy jest tak źle w Polsce.
Jak mają nasz szanować inne narody jak sami siebie nie szanujemy ??
kolejny kurwa madry. tak, przez wklejanie takich obrazkow dopierdola wiekszy vat, ceny paliwa wzrosna, chleb bedzie po 8zl. praktycznie nie mamy wplywu na to ze jest tak a nie inaczej wiec jak kolega wyzej, zamilcz
zapiszcie sie do bojówki LPRu...
Jak Was tak dyma US i EU to nie jeździjcie po remontowanych drogach, nie korzystajcie z darmowych wifi, nie róbcie sobie zdjęć na tle wyremontowanych zabytków, nie wyjeżdżajcie za granicę do pracy, nie używajcie kompów w bibliotekach, żyjcie na śmieciach jak w latach 80 i 90, nie korzystajcie z programów uczelnianych....
Mógłbym jeszcze sporo wymienić.
Nie podoba się - to kupcie bilet do Korei Pn.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów