myślę, że to nie tylko mój punkt widzenia
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
33 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
nie rusza mnie większość materiałów z harda, śmieszą mnie wypadki i przemoc, ale to jest kurwa mega smutne, a na dodatek takie prawdziwe...
szkoda, że najbardziej waleczny i zawzięty naród w europie daje się ruchać garstce polityków
szkoda, że najbardziej waleczny i zawzięty naród w europie daje się ruchać garstce polityków
Przynajmniej wygląda trochę jak Temida... :/
a ja mam wyjebane
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
@ okanslig autentyk chyba z Twojego zycia ! Jestem Patriota i mam wywalona kielbache na takich jak Ty. To zdjecie powinno przedsawiac tych chujow co popsuli Polske a nie naszą ojczyzne ! Chuj w dupe autorowi !
P@N K@C napisał/a:
Co za jebana propaganda. Gdyby to był waleczny i zawzięty naród to nie dopuścił by do takiego wydarzenia jak okrągły stół.
A tak to jesteśmy ruchani na każdym kroku i nie od 20 lat i nie od 60 a od czasów kiedy polska szlachta dawała dupy ruskim.
ze Ciebie w dupe jebia.
@evildead
Jak kurwa,tylko Twój punkt widzenia skoro to zdjęcie krąży po facebooku od tygodnia...
Jak kurwa,tylko Twój punkt widzenia skoro to zdjęcie krąży po facebooku od tygodnia...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów