📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Bramkarz w chuja wali,ma dwie giry.
Mimo że piłka nożna niepełnosprawnych nie jestem w stanie opisać radości jaką czuje gdy to oglądam.
Dać sobie uciąć nogę by grać w drużynie. Kurcze, chłopaki naprawdę poświęcają się swojej pasji.
Obejrzawszy to, jeszcze bardziej gardzę naszą "normalną" reprezentacją piłki nożnej.
Max Bentow – Lalkarka
Weź poczytaj zasady bo nawet pewnie w piotrusia grać nie umiesz
Za to wielki szacun dla nich ale nie tylko bo każdy który gra mimo swoich ograniczeń jest już mistrzem
Jakby nie patrzył to tak wygląda gra naszych pełnosprawnych zawodników podczas gdy argentyna biega o kulach
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów